De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Drankjesverdelers

Verdeler van warme drankjes: een must voor uw pauzeruimten

Een koffiepauze met collega's, ontwaken met een thee of voor de lunch nog even een soepje meepikken, de verdelers voor warme drankjes zijn een must voor deze bevoorrechte momenten van ontspanning.

Snelle pauze aan uw bureau of receptie met klanten, ontspannende momenten voor elk publiek

Voor een snelle koffiepauze op het werk, soms zelfs aan het bureau, kunt u kiezen uit onze waterkokers en koffiemachines met filter. Als aanvulling op onze verdelers van warme drankjes, kunt u ook isoleerkannen voorzien om uw warme drankjes overal mee te nemen en er op elk moment van de dag van te genieten.

Voor uw recepties en om klanten te onthalen, slaagt u een goed figuur met onze espresso koffiezetapparaten. Dankzij hun design bieden ze niet alleen aangename momenten, maar passen ze ook perfect in het interieur van uw kantoren. Wij stellen alle grote merken van machines met doseringen voor, zoals Nespresso, Tassimo en Senseo, elk met zijn collectie van doseringen.

Wie van gemalen koffie houdt, hebben we producten van hoogwaardige kwaliteit, zoals de percolator-koffiemolen van het merk Jura.

Verdelers van meer warme drankjes: de keuze van de gemeenschappen

Pauzeruimten, refters, plaatsen met druk verkeer van personen, schaf onze verdelers van meer warme drankjes aan. Het volstaat het waterreservoir te vullen. De bekers zijn ter beschikking. Het is voldoende te drukken op een knop om in enkele ogenblikken een drankje te verkrijgen.

Om ons aanbod te vervolledigen, kunt u een waterfontein overwegen om altijd fris water ter beschikking te hebben. Dankzij de filters wordt het onderhoud kinderspel.

Bekijk al onze referenties van koffiepauze en onthaal!