De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.
Verhaal van Bernard - Jaren 2010
Onze diensten

Geschiedenis van Bernard: de jaren 2010

Bij de aanvang van het nieuw decennium, tellen de websites van Bernard meer dan 4.000 bezoeken per dag! De gebruikers kunnen kiezen uit 12.000 artikelen in voorraad, duizenden promoties en geschenken. Overzicht van de bestellingen, persoonlijke ruimte, gepersonaliseerde prijzen en instrumenten om een bestek aan te vragen. Bernard zet alles op alles om de klanten op het internet zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Homepage Bernard

 

Bernard staat sterk als het op digitale communicatie aankomt, maar is er ook trots op te beschikken over een call center met een veertigtal personen, gevestigd in de kantoren in Opper-Frankrijk. Dagelijks ontvangen onze consulenten honderden oproepen die met de glimlach beantwoord worden.

Conseils Bernard

 

Couvertures Bernard

De papieren catalogus in België telt 308 pagina's en 10.000 artikelen. Het verhaal dat de "catalogus Bernard" nu al een halve eeuw lang deelt met zijn klanten is een ongelooflijke rijkdom die we hier in een handvol pagina's niet kunnen beschrijven .

Het succes van de onderneming is het resultaat van de visie van een vrouw en een man die vooruit waren op hun tijd en de professionals al wat ze nodig hadden wisten te bieden: een betrouwbare partner, oplossingen en een luisterend oor.

Dit succes is tevens te danken aan alle mensen die zich dagelijks inzetten om u van dienst te zijn.

Deze gemeenschappelijke doelstellingen, nabijheid en sterke waarden maken van ons verhaal een mooi familieverhaal.