De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.
Verhaal van Bernard - Jaren 1980
Onze diensten

Geschiedenis van Bernard: de jaren 80

In het begin van de jaren 80 vervoegt Bernard ter ere van zijn tienjarig bestaan het tijdperk van de informatica, fax en microgolfoven. De sterke groei van Bernard S.A. wordt verdergezet en in tien jaar tijd gaat het personeelsbestand van een twintigtal personen naar meer dan zestig. Honderden bestellingen worden dagelijks verwerkt in de vier uithoeken van het land dankzij de nieuwe informaticamiddelen die de onderneming aanschaft om het hoofd te bieden aan het toenemende succes.

Couverture

Ook het formaat van de catalogus verandert en wordt 24 x 16 cm. De voor- en achterkaft zijn in vier kleuren. De catalogus wordt verrijkt met meerdere reclamepagina's in vier kleuren. Een nieuwe voorstelling, betere foto's en heel wat handige tips worden toegevoegd

 

Micro ondes

Het aanbod van artikelen wordt verder uitgebreid. Voor het eerst zien we een gloednieuw artikel, een concentraat van technologie voor de keuken, een heuse revolutie: de microgolfoven.

In het verruimde gamma van producten door Bernard aangeboden in de jaren 80 komen we nog een ander icoon tegen, namelijk de fax. Het is voor Bernard immers altijd al belangrijk geweest het de professionals makkelijker te maken met al het nodige wat een onderneming wensen kan, waaronder een efficiënte klantendienst en spitstechnologie.

In 1987 schakelt Bernard totaal over op een vierkleurige catalogus in het formaat 27 x 17 cm. Alle pagina's zijn in kleur, voor een groter leescomfort en om de producten beter in de kijker te zetten.

In 1986 vestigt Bernard SA zich in de industriezone van Neuville-en-Ferrain in Opper-Frankrijk, op een oppervlakte van maar liefst 6 500 vierkante meter gewijd aan de opslag van duizenden artikelen beschikbaar in voorraad.

Micro ondes

Een vrachtwagenpark staat in voor de snelle leveringen, om de belofte van levering binnen de 24/48 uren overal in Frankrijk waar te maken.

Deze jaren 80 zijn voor de onderneming een nieuw decennium dat in het teken staat van succes en ontwikkeling van de activiteit. Bernard heeft tot dan altijd de grootste keuze en beste service weten te bieden aan alle professionals in Frankrijk, en staat nu op het punt om de grenzen te verleggen. Dit gebeurt in...