De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.
Nos garanties
Onze diensten

Onze garanties

Garantie "Tevreden of terugbetaald"

Als een artikel u niet bevalt, kan het geruild of terugbetaald worden*. Het artikel moet ons op uw kosten teruggestuurd worden binnen de 30 dagen na ontvangst. Voor de technische, elektrische en elektronische artikelen geldt een termijn van 7 dagen na ontvangst. De producten moeten in nieuwstaat en in hun oorspronkelijke verpakking teruggestuurd worden.

Alle details zijn terug te vinden in onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Garantie 1 jaar

Onze 10 000 referenties hebben een garantie van 1 jaar. U kunt de garantie verlengen tot 3 jaar op sommige producten vermeld op de site: probleemoplossing binnen de 24/72 uren, lenen of ruilen van materiaal ingeval deze termijn niet gerespecteerd kan worden, afhaling ter plaatse en retour van het te repareren materiaal. De uitbreiding van de garantie gaat in vanaf de datum van aankoop van het product.

Garantie "Totale Veiligheid"

Indien geopteerd wordt voor de garantie "Totale Veiligheid" bij de bestelling, beschikt u over een termijn van 60 dagen vanaf ontvangst om een retour van het product aan te vragen indien het u niet bevalt. Wij zullen de betreffende producten terugnemen in hun oorspronkelijke staat en verpakking. Het bedrag zal volledig vergoed of het artikel geruild worden. De organisatie en de transportkosten (terugname van de producten) of de ruil zijn ten laste van Bernard.

De garantie "Totale Veiligheid" is geldig op alle producten van de bestelling, behalve:

  • technische producten : elektrisch en elektronisch
  • producten gemaakt volgens de aanwijzingen van de klant (gepersonaliseerd en op maat)

Deze garantie wordt aangerekend ten belope van 2,9% van het totaal ex. BTW van uw bestelling, tot een aankoop van 200 € ex.BTW met een minimum van 1,50 € ex.BTW. Voor de bestellingen van meer dan 200 € ex. BTW, wordt een forfait van 7,90 € ex.BTW aangerekend. Deze garantie is vermeld op onze factuur. Als u dit niet wenst, volstaat het dit te melden bij de bestelling

Alle details zijn terug te vinden in onze algemene verkoopsvoorwaarden.