De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.
Nos garanties
Onze diensten

Onze garanties

Garantie "Tevreden of terugbetaald"

Als een artikel u niet bevalt, kan het geruild of terugbetaald worden*. Het artikel moet ons op uw kosten teruggestuurd worden binnen de 30 dagen na ontvangst. Voor de technische, elektrische en elektronische artikelen geldt een termijn van 7 dagen na ontvangst. De producten moeten in nieuwstaat en in hun oorspronkelijke verpakking teruggestuurd worden.

lle details zijn terug te vinden in onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Garantie 1 jaar

Onze 10.000 referenties hebben een garantie van 1 jaar. U kunt de garantie verlengen tot 3 jaar op sommige producten vermeld op de site: probleemoplossing binnen de 24/72 uren, lenen of ruilen van materiaal ingeval deze termijn niet gerespecteerd kan worden, afhaling ter plaatse en retour van het te repareren materiaal. De uitbreiding van de garantie gaat in vanaf de datum van aankoop van het product.

Garantie "Totale Veiligheid"

In het geval van een optie voor de Garantie Absolute Veiligheid tijdens de bestelling, heeft de klant 60 dagen vanaf de datum van ontvangst om de retourzending van het product aan te vragen die niet geschikt zou zijn. Producten moeten nieuw en ongebruikt worden teruggestuurd in hun originele verpakking. Ze worden dan volledig terugbetaald, omgewisseld of er wordt een creditnota verzonden. De organisatie en de transportkosten (terugname van producten) of uitwisseling zijn ten laste van Bernard. De garantie is van toepassing op alle producten van de bestelling, met uitzondering van postproducten of producten die zijn vervaardigd volgens de specificaties van de klant. Deze Garantie Absolute Veiligheid geldt gedurende 60 dagen na levering, behalve voor technische, elektrische en elektronische producten waarvoor de periode is verkort tot 7 dagen. De garantie is 2,9% van het totale bedrag zonder btw van de bestelling tot 200 € zonder btw met een minimum van 1,50 € zonder btw. Voor bestellingen van meer dan 200 € zonder btw is een bedrag van 7,90 € ht toegepast. De garantie staat op uw factuur. Als u dat niet wilt, verwijdert u gewoon het vakje.

Alle details zijn terug te vinden in onze algemene verkoopsvoorwaarden.