De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.
XXX
Onze diensten

Betaling en facturatie

Logo Ogone

U kunt uw aankopen op onze site op drie manieren betalen. Alle modaliteiten manieren zijn betrouwbaar en veilig. Het is voor Bernard immers belangrijk dat elke bankverrichting veilig plaatsvindt.

Betaling per bankkaart

Dit type van betaling is het meest voor de hand liggende voor aankopen online. Deze methode is ook snel, want eens bevestigd kan uw bestelling behandeld worden. De aanvaarde kaarten zijn de volgende:

  • MasterCard
  • VISA
  • Bancontact

Op onze site wordt grote aandacht geschonken aan de beveiliging van uw gegevens. Al onze pagina's zijn beveiligd en uw gegevens worden gecrypteerd. De betaling per bankkaart vindt plaats via de dienst Ogone dankzij het crypteerprotocol SSL. U kunt uw bankgegevens dus met een gerust hart invoeren.

Betaling per overschrijving

De bankoverschrijving is een andere snelle manier om uw bestelling te betalen. De bestelling wordt bevestigd en onmiddellijk gefactureerd. U kunt snel betalen aan de hand van ons "Attest Identificatie Rekening" op de betaalpagina.

Facturatie

Facturatie

Voor elke bestelling wordt een factuur verzonden naar het facturatieadres dat u opgegeven hebt bij de creatie van uw account. Het facturatieadres kan verschillend zijn van het leveringsadres. Eens uw account aangemaakt is, kunnen alle gegevens gewijzigd worden op de pagina Adresboekje (u dient in te loggen op uw account).

Uw factuur wordt apart van de bestelling verzonden