De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.
Disponibilité produits
Onze diensten

Beschikbaarheid van producten

Een van de eerste vragen waar elke professional die materiaal wilt bestellen mee zit, is of de verdeler in staat is de producten snel te leveren. Hoe zit dit bij Bernard?

Hoe kunt u weten of een product beschikbaar is op www.bernard.be?

De beschikbaarheid is duidelijk aangegeven op de pagina's van elk product.

Op elke productpagina kunt u deze informatie makkelijk terugvinden dankzij de volgende pictogrammen:

Pictogrammes disponibilité

De meeste producten verkocht op onze sites zijn opgeslagen in het noorden van Frankrijk, in een depot van 16.000 vierkante meter. Bernard werkt dagelijks in nauw verband met leveranciers en transporteurs, om voorraadonderbreking te voorkomen. Sommige producten worden rechtstreeks door de leverancier geleverd.

16000m²
Bernard zet alles op alles, met maar liefst 12.000 referenties opgeslagen in een depot van 16.000 vierkante meter.

Om de klant de beste service te bieden, wordt de bevoorradingsketen van onze producten naar best vermogen geleid.

Als een artikel bij wijze van uitzondering toch niet beschikbaar mocht zijn, zet Bernard zich in om de klant hiervan te informeren per e-mail van bij de bevestiging van de bestelling en de datum van beschikbaarheid bekend te maken.

De verzendingskosten van een tweede levering worden uiteraard niet aangerekend. Bovendien kan de bestelling van elk product dat niet beschikbaar is altijd geannuleerd worden. In dat geval kunt u terecht bij onze klantendienst, die eventueel gelijkaardige artikelen ter vervanging kan voorstellen. Ingeval van een langdurig gebrek (de leverancier heeft de productie stopgezet, probleem met de productie…) zal een consulent de klant contacteren om een oplossing voor te stellen.

Deze aankoopbon komt overeen met één keer de eenheidsprijs ex. BTW van het product zoals aangegeven op het moment van de bestelling. Alle termijnen zijn opgenomen in onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Kunt u een welbepaald product niet vinden?

Hebt u een welbepaald product nodig en kunt u het niet vinden in ons aanbod van 10.000 referenties? Geen nood, ons team van deskundigen zoekt het voor u uit! Dankzij de nauwe relaties die we onderhouden met onze leveranciers, kunnen we vaak nog veel meer producten verkrijgen. Het volstaat ons te contacteren per telefoon, fax, e-mail of met het formulier om een bestek aan te vragen. Wij zullen alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk te woord te staan.