De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Detergenten met ammoniak

Ammoniak: een radicale detergent tegen vlekken

Bij Bernard vindt u verschillende producten mat ammoniak om uw bedrijf doeltreffend schoon te maken. De grootste merken zoals Spado, Vigor en Bernard Professional worden vertegenwoordigd.

De voordelen van een detergent met ammoniak

Het gebruik van ammoniak is erg gebruikelijk bij sommige detergenten. Het is niet alleen een product dat doeltreffend vlekken verwijdert, het kan ook gevaarlijk zijn. Daarom zit er altijd slechts een kleine hoeveel ammoniak in de reinigers met ammoniak.

De producten met ammoniak maken het mogelijk om gemakkelijk verschillende oppervlaktes te reinigen (tegels, beton…). Hun geconcentreerde chemische samenstelling is voldoende om grote oppervlakken met een minimum aan vloeistof te reinigen. Daarom is het dan ook zo'n voordelige reiniger.

We kunnen wel zeggen dat het een uitstekende vlekverwijderaar is. Door gebruik te maken van een reiniger op basis van ammoniak, kunt u er zeker van zijn dat alle vlekken verwijderd zullen worden.

Kies met Bernard voor een reiniger op basis van ammoniak

Door uw producten op onze site te kiezen, kunt u vertrouwen op schoonmaakprofessionals. Wij hebben heel wat ervaring in dit domein en stellen voor u de beste producten tegen de beste prijs ter beschikking.

U vindt bij ons heel wat reinigers die geschikt zijn voor verschillende oppervlaktes en anderen die vooral geschikt zijn voor gebruik op industriële vloeren. Onze reinigers op basis van ammoniak zijn beschikbaar in verschillende formaten. De ruime inhoud zorgt ervoor dat u er een geruime tijd mee kan doen.

Bekijk al onze referenties van algemene detergenten!

3 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
Onbeschikbaar
Krachtig ammoniakreiniger Vigor 10 L
WW - 050650 Krachtig ammoniakreiniger Vigor 10 L
Vanaf  39,25 €Ex.BTW Bij aankoop van 3+
Onbeschikbaar
Ammoniakreiniger Bernard voor professioneel gebruik 5 L
WW - 144620 Ammoniakreiniger Bernard voor professioneel gebruik 5 L
Vanaf  10,95 €Ex.BTW Bij aankoop van 4+
Onbeschikbaar
Voordelig ammoniakreiniger Actiff 5 L
WW - 164040 Voordelig ammoniakreiniger Actiff 5 L
Vanaf  11,40 €Ex.BTW Bij aankoop van 3+