De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.
  • Chemisch bestendige handschoenen Mapa Alto 405 Activated blauw/geel maat 8, set van 10 paar - 1
  • Chemisch bestendige handschoenen Mapa Alto 405 Activated blauw/geel maat 8, set van 10 paar - 2
  • Chemisch bestendige handschoenen Mapa Alto 405 Activated blauw/geel maat 8, set van 10 paar - 3
  • Chemisch bestendige handschoenen Mapa Alto 405 Activated blauw/geel maat 8, set van 10 paar - 4
  • Chemisch bestendige handschoenen Mapa Alto 405 Activated blauw/geel maat 8, set van 10 paar - 5
  • Chemisch bestendige handschoenen Mapa Alto 405 Activated blauw/geel maat 8, set van 10 paar - 6
Chemisch bestendige handschoenen Mapa Alto 405 Activated blauw/geel maat 8, set van 10 paar - 1
Chemisch bestendige handschoenen Mapa Alto 405 Activated blauw/geel maat 8, set van 10 paar - 2
Chemisch bestendige handschoenen Mapa Alto 405 Activated blauw/geel maat 8, set van 10 paar - 3
Chemisch bestendige handschoenen Mapa Alto 405 Activated blauw/geel maat 8, set van 10 paar - 4
Chemisch bestendige handschoenen Mapa Alto 405 Activated blauw/geel maat 8, set van 10 paar - 5
Chemisch bestendige handschoenen Mapa Alto 405 Activated blauw/geel maat 8, set van 10 paar - 6
WW - 294673

Chemisch bestendige handschoenen Mapa Alto 405 Activated blauw/geel maat 8, set van 10 paar

Geleverd in 24/48u
Tot  - 16 %
Vanaf
24,50 €Ex.BTW


Gedetailleerde beschrijving

Mapa Alto 405 Activated handschoenen voor chemische bescherming zijn ideale persoonlijke beschermingsmiddelen om te dragen tijdens routinematige schoonmaaktaken of bij het hanteren van chemicaliën. Ze kunnen worden gebruikt voor het schoonmaken van openbare ruimten zoals productiewerkplaatsen of in cafés en hotel-restaurants.
 
Dit model chemisch beschermende handschoenen is gemaakt van polychloropreen, een synthetisch rubber, en natuurlatex dat bekend staat om zijn weerstand tegen contact met chemicaliën en flexibiliteit.
 
Mapa Alto 405 Activated handschoenen voor chemische bescherming voldoen aan de norm EN388 en garanderen bescherming tegen schuren, snijden, scheuren en perforatie.
 
Mapa Alto 405 Activated chemisch beschermende handschoenen bevatten antimicrobiële minerale technologie van Pylote, een belangrijke speler in de industriële minerale chemie, waardoor de waterdichte handschoenen antimicrobiële bescherming bieden die kruisbesmetting door virussen en bacteriën beperkt.
 
De antimicrobiële bescherming is ontworpen om de hele levensduur van dit model chemische beschermingshandschoen mee te gaan.
 
De biocidale actieve ingrediënten zijn afkomstig uit de groene chemie, die tot doel heeft het gebruik en de synthese van gevaarlijke stoffen uit te bannen.
 
Naast hun beschermende eigenschappen garanderen de Mapa Alto 405 Activated handschoenen een opmerkelijke tactiele gevoeligheid dankzij de dunheid van de handschoen: het gebruik van tactiele apparaten met de handschoenen is een koud kunstje.
 
Het belangrijkste voordeel van deze Mapa chemisch beschermende handschoenen is dat ze een goede grip bieden op materialen dankzij hun antislip oppervlak.
 
Ze zijn ook comfortabel en absorberen transpiratie dankzij het katoenvlok, een materiaal dat de huid onder de handschoen laat ademen en zo overmatige transpiratie van de handen voorkomt.
 
Het chemische beschermingsniveau van deze Mapa Alto 405 Activated handschoenen is niveau B volgens EN ISO 374-1 en EN ISO 374-5 normen, wat betekent dat de handschoenen bestand zijn tegen chemische penetratie langer dan 30 minuten voor ten minste drie chemische stoffen en niet worden beïnvloed door de penetratie van micro-organismen.
 
De handschoenen voor chemische bescherming voldoen ten slotte aan de EN 421 norm en garanderen bescherming tegen ioniserende straling en radioactieve besmetting.
 
Bijgevolg zijn Mapa Alto 405 Activated beschermende handschoenen complete persoonlijke beschermingsmiddelen en garanderen ze een hoog veiligheidsniveau tegen potentieel gevaarlijke producten.
 
De vingergevoeligheid van dit model chemisch beschermende handschoenen is 5/5, wat het beste vingergevoeligheidsniveau is voor beschermende handschoenen volgens de EN 420 norm.
 
De kleur van deze handschoenen is blauw en geel.
 
Mapa Alto 405 Activated handschoenen zijn verkrijgbaar in maat 8:de handlengte is 182 mm en de handomtrek is 203 mm.
 
Ze zijn verkrijgbaar per set van 10 paar chemisch beschermende handschoenen.