De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Buitenuitrusting

De buitenuitrusting van uw bedrijf met Bernard

Ontdek een heel ruime keuze aan buitenuitrustingen voor bedrijven. Van de simpele wandstalling voor fietsen tot tafels en banken voor de vrije tijd en afdakken voor rokers. Dankzij Bernard, vindt u vast het product dat het beste inspeelt op uw externe omgeving. Wij promoten graag de lokale productie, en stellen een groot aantal producten voor van het Franse merk Mottez.

De inrichting van een rokershoek voor uw werknemers

Het rookverbod op openbare plaatsen heeft de meeste werkgevers ertoe verplicht om een ruimte in te richten voorbehouden aan de rokers. Velen hebben gekozen voor de installatie van een afdak voor rokers buiten, en hier zijn meer redenen voor.

In de eerste plaats, kost deze oplossing vrij weinig (maximum 4000 €), maar er zijn bovendien meer types van installatie en afwerking mogelijk (gegalvaniseerd staal of exotisch hout). Elke goede rokershoek moet uiteraard een asbak hebben! Geen peuken meer op de grond, veel te vervuilend! Wij stellen meerdere modellen van asbakken met verschillende inhoud voor, om in te spelen op deze behoefte.

Fietsstallingen: de buitenuitrusting die diefstal en beschadiging beperkt

Steeds meer personen kiezen er om uiteenlopende redenen voor om met de fiets naar het werk te komen. Daarom stelt Bernard een ruime keuze aan fietsstallingen voor. Deze zijn van het merk Mottez, gerealiseerd met sterk en stevig materiaal zoals verzinkt of gegalvaniseerd staal. Er kunt er in alle veiligheid tot tie fietsen in opbergen.

Tafels en banken voor ontspannende momenten in het bedrijf

Wanneer het buiten warmer begint te worden, is niks aangenamer dan wat van de zon genieten tijdens de lunchpauze, zonder dat men hiervoor de werkomgeving hoeft te verlaten. Daarom is een goede buitenuitrusting nodig. Bernard stelt een ruime gamma voor van verschillende picknicktafels en banken. Onze banken en tafels van hout of gelakt staal hebben een garantie van 10 jaar.

Bekijk al onze referenties van gereedschap en uitrusting!