De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.
produits-dettol
Blog

Waarom kiezen voor Dettol producten ?

Dettol is al jaren de nummer 1 in de hygiënesector. Het beroemde merk biedt allesreinigers , wasgels, ontsmettingsmiddelen, doekjes, ontkalkers en wasverzachters aan. Maar waarom zijn deze Dettol producten essentieel voor het handhaven van een onberispelijke hygiëne ? Bernard geeft u antwoord.

Dettol, de nummer 1 in hygiëne

Meer dan 80 jaar geleden werd het merk Dettol in Engeland gecreëerd. Aanvankelijk waren de Dettol producten bestemd voor ziekenhuizen. Ze werden gebruikt om de huid te reinigen en te ontsmetten tijdens operaties. Al snel en dankzij het vertrouwen van de artsen, gebruikten jonge moeders op hun beurt Dettol producten om postnatale infecties te voorkomen.

Inmiddels zijn Dettol producten overal ter wereld populair. Dettol is thans wereldleider op het gebied van hygiëne en biedt een breed en gevarieerd assortiment van hygiëne- en onderhoudsproducten aan. Deze zijn nu bestemd voor iedereen : van kinderen die de regels van hygiëne leren met wasgels, tot volwassenen die een brandschoon huis wensen dankzij de reinigers, ontsmettingsmiddelen, doekjes, ontkalkers en wasverzachters.

blog-spray-dettol

Waarom opteren voor Dettol producten ?

Er bestaan talrijke bekende merken van onderhoudsproducten. Dettol onderscheidt zich echter door zijn sterke reputatie. Maar waarom is dit Engelse merk zo populair in de hele wereld, en vooral in België ? Zijn deze producten echt efficiënt ? Moeten we definitief kiezen voor Dettol producten ? De hygiënespecialisten bij Bernard beantwoorden deze vragen !

Van Brugge tot Luik, via Namen, staan de Dettol producten hoog aangeschreven en worden ze gebruikt door Belgische gezinnen en bedrijven. Vele consumenten en onze hygiënespecialisten twijfelen niet aan hun doeltreffendheid. Daarom is het antwoord op de vraag « moet ik voor Dettol producten kiezen » ? Ja ! Of het nu gaat om de hygiëne van de handen, het lichaam of alle soorten oppervlakken, we kunnen vertrouwen op dit merk dat zich in de loop der jaren heeft bewezen.

Voor meer informatie over de efficiëntie van Dettol producten, stellen wij hieronder elke productcategorie voor die door Bernard wordt aangeboden.

De allesreinigers : doeltreffend voor alle oppervlakken ?

Een topproduct van het merk Dettol is de Dettol allesreiniger. Dankzij de drievoudige werking, reinigt het product doeltreffend voor een optimale hygiëne ! Voor het welzijn van de werknemers is een onberispelijke hygiëne van groot belang. En deze Dettol producten kunnen daartoe bijdragen !

Het voordeel van de allesreinigers van dit merk is dat ze geschikt zijn voor het schoonmaken van de meeste vloeren. Ze mogen echter niet worden gebruikt op tapijten of op oppervlakken in messing, koper en roestvrij staal.

Bovendien is de Dettol allesreiniger voor alle voedingsbedrijven het ideale middel tegen vet, voedselresten en hardnekkige vuilsporen.

Als bonus zorgen de Dettol allesreinigers voor een aangenaam parfum in uw woning of onderneming dankzij hun geurende samenstelling ! Als u van de geur van frisheid, citroen, kersenbloesem of fris linnen houdt, dan zijn deze Dettol producten een goede oplossing voor u !

Bent u dus klaar voor smetteloos glanzende vloeren en een aangename geur in heel uw woning of onderneming ?

conseil-spray-dettol

Kiezen voor Dettol doekjes, een goed idee ?

Naast de allesreiniger, bestaan de Dettol doekjes ! Hiermee kunt u ook andere oppervlakken dan vloeren reinigen. Ze zijn efficiënt voor werkbladen, gootstenen, douchewanden, kraanwerk, toiletbrillen, vuilnisbakken, enz. Deze doekjes kunnen worden gebruikt om vet- en etensresten en vuilsporen te verwijderen.
Bovendien laten de doekjes van het Engelse merk een aangename geur na. Wat een genot om een schone omgeving te hebben die fris ruikt !

conseil-spray-dettol

Ontsmettende allesreiniger

Een ander welbekend product bij de Dettol consumenten is de ontsmetter. Het merk gaat prat op zijn doeltreffendheid tegen het vernietigen van bacteriën. 99,9% van de bacteriën en virussen worden vernietigd. Ongelooflijk, is het niet ? Dit maakt dit product tot een must-have in bedrijven en thuis. Het helpt bij de bestrijding van talrijke virussen en bacteriën.

Daarnaast is de ontsmettende allesreiniger van Dettol niet alleen nuttig voor het bestrijden van virussen en bacteriën, maar ook voor het vernietigen van allergenen (pollen, huisstofmijt, vlooien).

Een ander voordeel is dat dit product niet alleen ontsmettende eigenschappen heeft. Het dient tevens om alle oppervlakken te ontvetten, te reinigen en te ontgeuren !

De hygiënespecialisten bij Bernard bevelen dit product ten zeerste aan voor persoonlijk of professioneel gebruik. Door de 4 bovengenoemde werkingen kan dit Dettol product echt nuttig zijn voor een onberispelijke netheid : « Be 100% Sure » (kent u deze slogan van Dettol ?).

De keuken schoonmaken met Dettol producten

Keuken ontvetter Dettol

Nog beter dan de Dettol ontsmettingsproducten om de keuken schoon te maken, biedt het merk specifieke ontvetters aan voor de keuken ! U kan uiteraard de ontsmetter gebruiken voor een persoonlijke of professionele keuken, maar als u beschikt over de speciale keukenontvetter, dan is dat nog beter !

Dankzij een krachtige ontvettende formule verwijdert dit Dettol product snel en doeltreffend vet, aangebrand voedsel en de meest hardnekkige vlekken. Bovendien is deze ontvetter ideaal voor het verwijderen van vet van pannen, potten, bestek en borden, maar ook voor het reinigen van aanrechtbladen, afzuigkappen, roosters, koelkasten, kookplaten, gootstenen, enz. Kortom, hij is perfect voor elke keuken !

Bent u de uitbater van een typisch Belgisch frietkot ? Zorg ervoor dat u een Dettol reiniger in de kast hebt ! Een keuken met een onberispelijke hygiëne wekt meteen het vertrouwen van de klanten.

Wat zijn de ontkalkende badkamerproducten van Dettol waard ?

Badkamer reiniger Dettol 750 ml

Tot de producten van Dettol behoort ook de badkamerontkalker. Dit product voor persoonlijk of professioneel gebruik (hotels, kuuroorden, sportclubs, enz.) is ideaal voor douches, badkuipen, wastafels, toiletten, tegels, oppervlakken in keramiek, glas of roestvrij staal.

Dit ontkalkingsproduct van Dettol geeft uw badkamer opnieuw glans dankzij een snelle en effectieve verwijdering van hardnekkige kalkaanslag en vuil . Het bestaat uit een krachtige kalkwerende formule.

Een bijkomende troef is zijn grote doeltreffendheid tegen zeep- en roestresten, hij beschermt oppervlakken tegen water- en stofvlekken en biedt nog vele andere voordelen !

Wasverzachters voor zacht en soepel wasgoed

Tenslotte biedt de wereldleider in hygiëne wasverzachters aan. U kunt kiezen tussen een frisse geur en een lavendelgeur. Deze Dettol producten maken uw kledingstukken opnieuw soepel, en zijn perfect voor persoonlijk of professioneel gebruik. De wasverzachters van Dettol vernietigen de geuren en maken het wasgoed zachter. Van hotels tot ziekenhuizen, de zachtheid en de frisheid van het wasgoed worden sterk gewaardeerd.

Bonus : deze wasverzachter is efficiënt in de machine vanaf 30°C. Hij is zelfs doeltreffend bij handwas&nbp;!

conseil-adoussissant-detol

© Bernard | 06 september 2021