De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Bekers, tassen, roerstaafjes

Bekers: geniet ten volle van uw warme of koude dranken!

Wit, doorzichtig of van karton, onze wegwerpbekers zijn vor elk drankje aangewezen. Er gaat niks boven een lekker kopje koffie onder collega's, in een leuke en geschikte wegwerpkop. Ook voor frisdranken bieden we soepele of stijve bekers die perfect geschikt zijn om elke dorst te lessen, zonder aan de vaat hoeven te denken.

Onze bekers voor frisdranken

Wit, doorzichtig, doorschijnend of blauw doorschijnend. Onze bekers van soepel polypropyleen bestaan met twee inhouden: 18?l en 20?l. Ze zijn ideaal voor het dagelijks verbruik van uw frisdranken.

Wij bieden een kwaliteitsvol gamma van stevige spuitgegoten polystyreen, voor een specifieker gebruik (cocktails, evenementen,…) met meerdere inhouden: 13?l, 16?l, 20?l of 25?l. Dit gamma is bestemd voor het verbruik van cocktails, wijn, vruchtensap, Champagne of bier. Onze bekers voor wijn en champagneglazen zijn op voet.

Onze oplossingen voor warme dranken

Voor uw warme dranken stellen we bekers voor waarvan het plastic niet vervormd door de warmte. Bovendien, voorkomt u dankzij onze gebruiksvriendelijke plastic kopjes met oor en onze dienbladen voor bekers brandwonden. Wij beschikken over isolerende producten om uw drankje langer warm te houden, en producten voor de automatische verdeling of in het formaat espresso. Met onze vervoerbare bekers « Coffee To Go » van karton met of zonder deksel kunt u zich veilig verplaatsen met uw warm drankje, zonder te morsen en u te verbranden.

Complementaire producten bekers

Bovenop de onmisbare roerstaafjes en suiker, vindt u op onze site verzamelbakken voor bekers, universele verdelers of driehoekig dienblad om tot zes bekers met één hand te vervoeren! Wij stellen ook bekers van porselein en voorgedoseerd voor. Ontdek tot slot onze rubrieken wegwerpvaat en frisdranken.

Bekijk al onze referenties van koffiepauze!