De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
1
Ga verder waar je gebleven was.

Behandeling

Onderhoudswagens: verplaatsen in alle omstandigheden

Kwaliteitsvol materiaal! Dat is het belangrijkste om de onderhoudswerkzaamheden makkelijk en sereen uit te voeren. Deze werkzaamheden kunnen soms gevaarlijk zijn, vooral wanneer men over gebrekkig of slecht onderhouden materiaal beschikt. Om het risico van ongelukken te voorkomen, raadt Bernard aan stevig en betrouwbaar materiaal aan te schaffen. Daarom stellen wij producten voor van de grootste merken, zoals Rubbermaid, Mottez, Stanley of Viso.

Zware lasten makkelijker vervoeren

Ons gamma wagens draagt lasten tot 500 kg en is heel uiteenlopend. U vindt op onze site wagens met een of meer legvlakken, perfect aangewezen voor de voorbereiding van bestellingen. Sommigen van onze onderhoudswagens zijn uitgerust met inklapbare wielen of rubberen schokdempers om eventuele schokken op te vangen.

Tot slot, is ons gamma onderhoudsproducten zo ruim dat we exclusieve artikelen kunnen voorstellen, zoals een plooibare trolley en een opbergwagen voor vouwstoelen.

Onze steekwagens en verschillende andere onderhoudsaccessoires

Naast onze onderhoudswagens, beschikken we over een ruim aanbod van steekwagens en transpallets aan een voordelige prijs. Ze kunnen lasten van maximum 350 kg dragen en begeleiden u in al uw taken waarbij uw goederen moet vervoeren. Om plaats te winnen, kunt u kiezen voor de telescopische modellen of de modellen uitgerust met een opvouwbare steekplaat.

Tot slot, kunnen onze talrijke onderhoudsaccessoires u helpen bij het vervoeren van goederen zonder handgrepen. In die gevallen, kunnen de onderhoudszuignappen erg van pas komen.

Bekijk al onze referenties van opslag en verzending!