De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.
  • Alkalinebatterijen Duracell Optimum LR03 AAA, set van 4
Alkalinebatterijen Duracell Optimum LR03 AAA, set van 4 - 1
WW - 858240

Alkalinebatterijen Duracell Optimum LR03 AAA, set van 4

Geleverd in 24/48u
Tot  - 9 %
Vanaf
7,51 €Ex.BTW


Specificaties

Merk :
DURACELL
Verp. eenheid (VE) :
4
Maat :
AAA

Gedetailleerde beschrijving

Een nieuwe en exclusieve technologie tot nu toe.
Optimum batterijen hebben een unieke formule die de prestaties van uw camera's, (digitale camera's, flitsers...) verbetert.
Ze gaan tot 200% langer mee en zijn krachtiger*.
Met een nieuw exclusief kathodesysteem, ontworpen met twee actieve componenten om u extra levensduur te geven in sommige apparaten of meer vermogen in andere.
* Biedt extra levensduur in AA batterijen in vergelijking met de minimale gemiddelde levensduur in de IEC 2015 standaardtest op digitale camera's of extra kracht in een breed scala van apparaten in vergelijking met andere best-in-class Duracell AA alkalinebatterijen. Resultaten kunnen variëren per apparaat of gebruik. (IEC website).
Het voltage van de Duracell Optimum batterij is hetzelfde als dat van andere Duracell alkalinebatterijen (1,5V), maar dankzij het actieve materiaal en de alkalinechemie biedt deze batterij een hoger werkingsvoltage in een breed gamma toestellen.
Als uw toestellen uitgerust zijn met Duracell batterijen, kunt u er zeker van zijn dat u er het maximum uithaalt door de prestaties van uw toestel te optimaliseren.
Ongebruikte Duracell batterijen kunnen in hun verpakking en onder normale opslagomstandigheden tot 5 jaar hun energie bewaren.
Duracell was zelfs de eerste batterij die naar de maan ging tijdens de missie Apollo 11 in 1969.
De betrouwbaarheid en de veiligheid van de producten Duracell beantwoorden aan de meest strenge testen op de markt, het merk voldoet aan de vereisten van de norm ISO 9001*(* Site Aarschot : 9001-2008 / Site Heist : 9001-2015).
De batterijen zijn getest op :
• thermische schokbestendigheid voor cycli van 71° tot -29° C, om de meest extreme temperaturen te simuleren.
• vochtbestendigheid door ze te plaatsen op 60° en 90° relatieve vochtigheid om de effecten op dichtingen en materialen te bepalen.
• weerstand tegen diepe ontlading om een apparaat na te bootsen dat niet zou worden uitgeschakeld. Dit om te controleren of de batterij beveiligd is tegen storingen en om een gevaarlijke of mogelijk explosieve situatie te vermijden.
• valweerstand, bij schokken levert de batterij de verwachte prestaties.
• 59 kwaliteitscontroles op prestaties en lekpreventie uitgevoerd op elke batterij.

De innovatie gaat verder dan het paradepaardje van de batterijen, Duracell innoveert ook in zijn verpakking. De verpakking is 100% recycleerbaar en 0% plastic.
De Optimum inhoud maakt een correcte opslag van nieuwe batterijen mogelijk, maar ook een veilige opslag van gebruikte batterijen als voorbereiding op recycling.
Wij herinneren u eraan dat alle batterijen moeten worden gerecycleerd, en niet mogen worden weggegooid met het huisvuil.
U dient ze terug te brengen naar de batterij-inzamelpunten voor het recycleren.
Ongeveer 32 000, dat is het aantal inzamelpunten voor gebruikte batterijen, meestal in winkels en containerparken.
Om gebruikte batterijen te groeperen, bieden wij u in optie een verzamelbak voor lege batterijen aan onder de referentie : 46.068.
Ter beschikking stellen in alle afdelingen of kantoren zodat iedereen dagelijks bijdraagt aan de naleving van het milieu.
Per set van 4 batterijen Duracell OPTIMUM AAA.