De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.
  • Alkalinebatterijen Energizer Alkaline Power LR03 AAA, set van 24 - 1
  • Alkalinebatterijen Energizer Alkaline Power LR03 AAA, set van 24 - 2
Alkalinebatterijen Energizer Alkaline Power LR03 AAA, set van 24 - 1
Alkalinebatterijen Energizer Alkaline Power LR03 AAA, set van 24 - 2
WW - 525600

Alkalinebatterijen Energizer Alkaline Power LR03 AAA, set van 24

Geleverd in 24/48u
17,47 €Ex.BTW

Including 1,37€ of BEBAT.Specificaties

Merk :
ENERGIZER
Verp. eenheid (VE) :
1

Gedetailleerde beschrijving

Alkaline Power AAA-batterijen van het merk Energizer zijn ideaal voor alledaagse apparaten. Ze zijn bijvoorbeeld perfect voor afstandsbedieningen en klokken.
Een van de belangrijkste kenmerken van het merk Energizer is het leveren hoogwaardige energiebatterijen met een lange levensduur tegen aantrekkelijke prijzen. Dat is het geval met dit pakje van 24 Alkaline Power AAA-batterijen.
Een voordeel van deze batterijen is dat ze niet lekken. Zij bieden een hoge lekbestendigheid, vergeleken met batterijen van koolstof en zink.
Bovendien wordt de energie van deze batterijen tot 7 jaar behouden, indien zij in de originele verpakking worden bewaard. U kunt dit set van 24 batterijen dus gemakkelijk kopen om er altijd een paar bij de hand te hebben op kantoor of thuis.
Tot slot herinneren wij u eraan dat alle batterijen moeten worden gerecycleerd en niet mogen worden weggegooid met uw huishoudelijk afval of in de vuilnisbakken op uw werkplek. U moet ze naar een inzamelpunt voor batterijen brengen voor recycling. De inzamelpunten zijn veelzijdig, want zij kunnen zich bevinden in uw bedrijf, het gemeentehuis, het afvalverwerkingscentrum, in winkelcentra, enz.