spinner
Snel en gratis bestek
12 000 hygiëne- en
onderhoudsproducten voor alle professionelen
Levering 24/48u
aangeboden vanaf 99€, excl. BTW
0
spinner
Uw winkelmandje is leeg

Accessoires

Wegwerphandschoendispensers: handige producten om handbescherming te bevorderen

Het gebruik van handschoenen voor eenmalig gebruik in het bedrijfsleven is wijdverbreid. Bij veel taken moeten de handen worden beschermd om het risico van verwondingen of het spatten van schadelijke producten te beperken.

Betere toegang tot handschoenen

In het geval van grote ondernemingen wordt over het algemeen aangeraden dispensers voor wegwerphandschoenen te gebruiken om de distributie van deze producten onder de werknemers te vergemakkelijken. Deze zeer praktische voorwerpen maken het mogelijk aan efficiëntie en bruikbaarheid te winnen. Ontdek dankzij Bernard een volledige selectie van verschillende dispensers voor wegwerphandschoenen voor professionals. De referenties van het merk Promosac stellen u in staat te kiezen voor producten van hoge kwaliteit tegen voordelige prijzen.

Kwaliteit ten dienste van uw bedrijf

Wanneer het op de uitrusting van uw bedrijf aankomt, kiest u best voor kwaliteitsproducten. Het voordeel van sommige referenties ligt immers in een langere levensduur. De meeste van de modellen die wij aanbieden zijn ontworpen in roestvrij staal, waardoor ze beter bestand zijn tegen vocht.

Kies de dispensers voor wegwerphandschoenen voor uw bedrijf uit het Promosac merk. Gemaakt in Frankrijk en in overeenstemming met de HACCP-methode, zullen ze uw werknemers op lange termijn perfect begeleiden. Sommige modellen zijn zelfs zeer veelzijdig, omdat u ze kunt gebruiken voor de distributie van vele persoonlijke beschermingsmiddelen zoals charlottes, overschoenen, overschoenen, manchetten…

Hoe kiest u uw dispensers voor wegwerphandschoenen?

Om uw bedrijf, en uw werknemers, gemakkelijk van handschoenen voor kort gebruik te voorzien, is het belangrijk dat u uw dispenser op basis van uw reële behoeften kiest. De plaats waar de dispensers voor wegwerphandschoenen worden geïnstalleerd, is ook belangrijk. Inderdaad, hoe drukker de plaats wordt bezocht, hoe groter de capaciteit van uw toestel moet zijn. Daarom zijn er kleine modellen en grote modellen. In de laatste kunnen maximaal twee handschoenkasten voor eenmalig gebruik tegelijk worden geplaatst.

Ten slotte is het belangrijk om dispensers voor wegwerphandschoenen voor uw onderneming te kiezen op basis van hun sterkte. Daarom adviseren wij u bij Bernard om te kiezen voor onze Promosac merkmodellen. Deze producten, Frans, zullen u een grote kwaliteit van vervaardiging en jaren van gebruik bieden!

4 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
Onbeschikbaar
Verdeler voor 1 dozen handschoenen, roestvrij staal
WW - 349520 Verdeler voor 1 dozen handschoenen, roestvrij staal
Vanaf  45,00 €Ex.BTW Bij aankoop van 5+
Onbeschikbaar
Verdeler voor 2 dozen handschoenen, roestvrij staal
WW - 349530 Verdeler voor 2 dozen handschoenen, roestvrij staal
Vanaf  60,00 €Ex.BTW Bij aankoop van 5+
Onbeschikbaar
PBM-verdeler in roestvrij staal Klein model
WW - 349500 PBM-verdeler in roestvrij staal Klein model
125,00 €Ex.BTW
Onbeschikbaar
PBM-verdeler in roestvrij staal model
WW - 349510 PBM-verdeler in roestvrij staal model
199,00 €Ex.BTW