Le n°1 de l'hygiène, de l'entretien et de la sécurité en entreprise
Devis
0
Reprenez vos achats là où vous vous étiez arrêté.
spinner
WW - 157464
Indisponible

Lot de 5 lavettes vertes r-MicronQuick Vileda

Livré en 24h/48h

À partir de
22,05 €  HTVA

En achetant par 5+Description spécifique

De gerecyclede non-woven microvezeldoek van Vileda Professional.
De doek die hygiëne en ecologie combineert. Vileda r-MicronQuick doek is voor 70% gemaakt van gerecyclede microvezels en biedt superieure schoonmaakprestaties en een streeploze reiniging in één keer.
Vileda heeft een nieuwe generatie microvezeldoeken (ultrafijne vezels) ontwikkeld die een streeploze reiniging mogelijk maken!
De voordelen van deze vezels zijn dat zij een optimaal reinigingsvermogen garanderen en ook een langere levensduur hebben. De absorptie is verbeterd, de reiniging is zeer efficiënt, want de MicronQuick wipe verwijdert tot 99,99% van de virussen en 99,99% van de bacteriën met alleen water. Perfecte weerstand tegen dagelijks gebruikte chemicaliën.
Zij zijn ideaal voor de voorsproei methode, waarbij eenvoudigweg wordt geïmpregneerd met de juiste hoeveelheid oplossing, afhankelijk van het te behandelen reinigingsoppervlak.
Dit is gebaseerd op het hoge absorptievermogen van de microvezels, waardoor het gebruik van chemicaliën op lange termijn wordt beperkt en water en tijd worden bespaard.
De hoge duurzaamheid maakt dagelijks gebruik zonder pluizen mogelijk. Geniet van een snelle en efficiënte reiniging met geavanceerde microvezeltechnologie van oneindige lengte
 
Waarom Vileda r-MicronQuick gerecycleerde doeken gebruiken?
Het Vileda r-MicronQuick doek maakt een optimale reiniging mogelijk in hygiënisch gevoelige zones met een hoog risico zoals cafetaria's, ziekenhuizen, restaurants, dit doekje is geschikt voor het reinigen van een veelheid aan oppervlakken.
Er zijn verschillende kleuren beschikbaar om een kleurcode aan te brengen en zo het risico op kruisbesmetting te verminderen.
Reinigt alle oppervlakken zoals roestvrij staal, kunststof en keramiek in één beweging zonder ongewenste sporen na te laten.
r-MicronQuick gerecycleerde doeken zijn eco-verantwoord, niets kan er tegen op, neem vandaag nog de juiste reflexen aan zonder compromissen!
 
Voordelen van de Vileda Professional r-MicronQuick doek :
- Verwijdert 99,99% van de virussen en bacteriën gecertificeerd door een onafhankelijk instituut
- Herbruikbaar tot 400 keer
- Hoog absorptievermogen
- Gemaakt van 70% gerecycled PES
- Gebruik: gemeenschappelijk
- Kleur: groen
- Hoeveelheid: pak van 5 mops van dezelfde kleur
- Afmetingen: breedte 38 x lengte 40 cm
- Kwaliteit : 140g/m2
- Machinewasbaar : 400 wasbeurten op 60°.