De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Zeep

Vloeibare en vaste zepen en zeepdispensers, voor een betere hygiëne en perfect schone handen

Sommige sectoren vragen meer aandacht voor handhygiëne. In de medische- of de voedingssector is het - meer dan in andere sectoren - noodzakelijk de handen zorgvuldig te wassen. Daarom raden wij aan een industriële zeep te kiezen.

Een goede hygiëne op de werkvloer

Het handhaven van een schone en hygiënische werkplek is essentieel voor de veiligheid van werknemers en de algehele operationele efficiëntie. Onze zeepdispensers van vertrouwde merken als Tork en Rossignol zijn perfect om ervoor te zorgen dat je werkplek hygiënisch blijft. Wij bieden ze in verschillende materialen en capaciteiten, zodat je het juiste model kunt vinden. Maak hygiëne op jouw werkplek voortaan aangenamer met ons assortiment zeepdispensers!

Hoe de juiste zeepdispenser kiezen?

Het aankopen van de juiste zeepdispenser voor jouw werkplek kan een groot verschil maken. Bepaal eerst het type zeep dat het beste bij jouw behoeften past. Een vloeibare handzeep of antibacteriële zeep volstaat voor de meeste werkplekken, maar als de handen erg vuil worden, kan een sterkere industriële zeep nodig zijn. En gaat je voorkeur naar een standaard of een automatische zeepdispenser?

Bernard biedt ook een breed scala aan hervulbare en flacon dispensers voor bedrijven. Deze dienen voor vloeibare zeep en zijn ideaal voor jouw werknemers om gemakkelijk hun handen te reinigen en het contact met voorwerpen te beperken.

Er zijn verschillende soorten (automatische) zeepdispensers, afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren. Voor wie een eenvoudige oplossing zoekt, is de hervulbare zeepdispenser ideaal. Deze kun je gemakkelijk en snel navullen met vloeibare zeep. Ben je op zoek naar een nog eenvoudigere oplossing? Bekijk dan de dispensers met zeepvullingen, waar je de zeep zelf niet hoeft na te vullen. Onthoud dat er een oplossing is voor elke behoefte!

Vloeibare zeep of een blokje zeep, met Bernard heb je de keuze

Uit een selectie van meer dan honderd producten vind je gemakkelijk de industriële zeep voor jouw sanitair of bedrijfskeuken. Binnen dit assortiment kun je kiezen tussen vloeibare en blokjes zeep.

Het voordeel van een blok zeep ligt in de samenstelling. Het is namelijk volledig huidvriendelijk, bevat weinig schadelijke stoffen en is zeer lang houdbaar. Het is ook zuiniger dan een vloeibaar product en verliest geen kwaliteit na verloop van tijd. Daarom is het op lange termijn veel voordeliger.

In tegenstelling tot een blok zeep, is vloeibare zeep eenvoudiger te gebruiken. Je hoeft enkel een druppeltje zeep op je handen doen, ze onder de kraan houden en je handen zijn schoon. Er zijn verschillende types ontwikkeld met het oog op jouw huid.

Vloeibare zeep vind je in verschillende vormen. Uiteraard bieden wij de klassieke handzeep met pompje aan, gaande van 300 ml tot 1 liter. Ons assortiment omvat ook vloeibare zepen in bidons, die omwille van het formaat zuiniger zijn. Het formaat van vijf liter vermindert het afval, waardoor het ideaal is voor bedrijven met een groot aantal werknemers.

De ecologische zepen die wij aanbieden zijn gemaakt van kokosolie en geven jouw handen een zacht gevoel. Een perfecte mix van kleuren in combinatie met de traditionele methode van zeep maken door de meesterzeepmakers van Marseille zorgt ervoor dat je geen plezier inlevert voor een groener leven.

Ontsmettingesmiddelen, producten voor in de werkplaats, zeeppompjes… ontdek het beste van industriële zeep

Voor een nog betere handhygiëne en om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen, gebruik je hydroalcoholische gel. Dit zeer effectieve ontsmettingsmiddel elimineert de meest hardnekkige bacteriën. Het biedt jouw werknemers betere werkomstandigheden. Ontdek ons assortiment desinfecterende handgel en dispensers voor handgel.

Voor de werkplek vind je een selectie schoonmaakdoekjes of verschillende pasta's en voedende crèmes om je handen te reinigen en te beschermen tegen agressieve schoonmaakmiddelen.

Industriële zeep kopen online

Een zeepdispenser voor aan de muur kopen moet gemakkelijk en stressvrij zijn. Dat is waarom Bernard jou de mogelijkheid biedt om jouw nieuwe wand zeepdispenser direct online te kopen in onze online shop. Zo krijg je precies wat je nodig hebt. Winkel in vertrouwen en reken op Bernard bij elke stap in je aankoopproces!

De industriële zeep is verkrijgbaar in een selectie van de grootste merken, zoals Dove,Kimberly-Clark,Palmolive,Le Petit Marseillais,Ecover,Tork,Anios of ons eigen merk,Bernard.

Vind al onze referenties van hygiëneproducten!