De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Werkhandschoenen

Werkhandschoenen: bescherm uw handen tegen verwondingen

In bepaalde sectoren is het belangrijk om uw handen te beschermen. Wanneer u verkeerd omgaat met chemische producten of snijdende voorwerpen, loopt u het risico op ernstige of minder ernstige verwondingen aan uw handen. Handen lopen vooral gevaar in het professionele milieu. Voor handschoenen die in het magazijn of elders gebruikt kunnen worden, is de keuze zo groot dat het ingewikkeld kan worden om uw weg te vinden.

Voorzie uw medewerkers van veiligheidshandschoenen uit ons gamma

Het vinden van de juiste veiligheidshandschoenen is zeker geen gemakkelijke taak. De verschillende producten op de markt kunnen het moeilijk maken omdat u zichzelf verloren voelt tussen al die verschillende handschoenen. Daarom hebben wij gekozen voor een gamma artikelen die we verdeeld hebben in verschillende gebruikstypes. U kunt bij ons dus terecht voor handschoenen die uitsluitend bedoeld zijn voor contact met zware voorwerpen.

Al onze handschoenen voldoen aan verschillende Europese veiligheidsnormen. Ontdek bij ons hoogstaande producten en verschillende materialen voor verschillende gebruiken en situaties. Ontdek ook snijwerende handschoenen die uw handen beschermen tegen scherpe en/of puntige voorwerpen dankzij hun unieke eigenschappen.

Kies gemakkelijk uw handschoenen uit

Door te kiezen voor Bernard heeft u de zekerheid dat u snel het juiste product vindt. Ons brede gamma van meer dan veertig referenties laat u toe om de beste keuze te maken voor de uitrusting van uw medewerkers. U vindt er artikelen van 's werelds toonaangevende merken in persoonlijke bescherming, zoals Mapa, Delta Plus of Venitex. Omdat de maat van belang is voor de veiligheid, is het belangrijk dat u de juiste maat uitkiest.

Bekijk al onze referenties van persoonlijke beschermingsmiddelen!