De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Vloerreinigers

Vloerreinigers: de beste instrumenten voor onberispelijke resultaten

In een professionele omgeving, kan de aard van de vloeren heel uiteenlopend zijn: industriële vloeren van geboend beton, plastic of vinyl vloeren, parket, tegels, baksteen… Om u te helpen, stelt Bernard het materiaal voor dat onmisbaar is om vloeren te reinigen.

Vloeraftrekkers, dweilen en vloerschrobbers

Voor een regelmatig onderhoud van vloeren, blijft het trio emmer / aftrekker / dweil een efficiënte klassieker die zich in de meeste situaties thuis voelt. Voor een vloerreiniger met veel water, kiest u het beste voor een vloerschrobber (of borstel), aftreker en dweil. Na de vloer te hebben natgemaakt met zeepsop, is de vloerschrobber een niet te onderschatten instrument tegen het vuil. De grootte en de kwaliteit van het rubber van de aftrekker is bepalend om het vuil water moeiteloos te elimineren. De dweil zorgt voor de finale toets door de vloer af te drogen en de laatste sporen te verwijderen.

Zwabbers met franjes, moppen en persen

De zwabbers met franjes zijn handiger en makkelijker hanteerbaar, om snel en efficiënt te reinigen. Bernard stelt de beste bevestigingssystemen (met lipjes, zakken of drukknopen) en kwaliteiten van franjes voor elk systeem voor. De vloermoppen met hun emmer met uitwringsysteem zijn al even handig en efficiënt. Men hoeft niet te bukken om de zwabber te spoelen. U maakt uw vloeren sneller en makkelijker schoon, zonder rugpijn.

Bovendien worden ze heel efficiënt uitgewrongen, zonder moeite en zonder zich te bukken. Er vindt dus geen contact plaats met het water en het werken wordt ergonomischer. Ze zijn compatibel met alle wassystemen (behalve met zakken).

Maak uw vloeren makkelijker schoon, met een schoonmaakwagentje

De oplossing om al het nodige te vervoeren voor uw vloerreiniger: het onderhoudswagentje. Dit instrument wordt al snel onmisbaar, omdat u uw mop, een of meer volle emmers, reinigers en andere onderhoudsproducten, een of meer vuilniszakken, een pers… heel makkelijk kunt vervoeren. De ultieme hulp voor uw professionele schoonmaak.

Bekijk al onze referenties van onderhoudsproducten!