De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Verzenddozen

Verzenddozen: de must om uw pakjes te verzenden

Bij Bernard vindt u alle verzenddozen, kokers en andere postpakken die handig zijn om uw producten goed te verpakken en te verzenden in alle veiligheid.Met meer dan 300 referenties, is ons gamma dozen, kokers en postdozen heel compleet. Wij stellen producten van de grootste merken voor, zoals Pressel, Dinkhauser of Chronopost.

Een grote variëteit aan verzenddozen

Wij stellen een groot aantal kartonnen postdozen voor met verschillende formaten en kleuren. Naast onze verzenddozen, vindt u verschillende telescopische en extralange dozen die heel handig zijn om grote documenten te verzenden. Tot slot, kunnen onze verstelbare verzenddozen perfect aangepast worden aan de grootte van uw pak en de inhoud ervan. Al onze producten worden in verpakkingseenheden van minstens 10 dozen geleverd.

Onze verzenddozen en -kokers: verzenden is nog nooit zo makkelijk geweest

Ontdek op Bernard.be een selectie van talrijke verzendingsdozen met verschillende afmetingen. Het voordeel van dit type van product, vergeleken met onze verschillende klassieke postdozen, is dat ze heel blot in elkaar gezet worden. Ze sluiten heel makkelijk met behulp van een ingesloten zelfklevend lipje of dankzij het klapdeksel. Om onze selectie van de beste verzenddozen af te sluiten, vindt u ons gamma postkokers en -etuis. Dit formaat van verpakking zorgt ervoor dat u meer pakken kunt verzenden voor een lagere kostprijs. Onze verzendkokers zijn heel handig om documenten te verzenden die niet geplooid mogen worden (plannen of kaarten). Onze etuis, daarentegen, zijn dan weer perfect voor het verzenden van boeken met allerlei afmetingen en CD/DVD. Onze producten zijn beschikbaar in verschillende materialen (karton of plastic), maar vooral met verschillende sluitingen. Naast de gewone zelfklevende sluitingen, vindt u de dop, de kniksluiting en de schroefdop.

Bekijk al onze referenties van opslag en verzending!