De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen: veiligheid op de eerste plaats!

PBM - of persoonlijke beschermingsmiddelen, vat alle werkkleding samen, met onder meer: helmen, veiligheidsbrillen, handschoenen, schoenen… Alle onontbeerlijke materiaal voor het comfort en de veiligheid van de werknemer is beschikbaar in onze afdeling.

De voordelen van werkkledij voor eenmalig gebruik

In PBM wordt kleding voor kortstondig gebruik zeer gewaardeerd en gebruikt. De voordelen van deze artikelen bestaan uit de lichtheid van de materialen, de beperkte maar voldoende stevigheid voor basistaken, en in het bijzonder omdat ze wegwerpbaar zijn, en aldus geen reiniging en onderhoud vragen! Deze categorie bestaat voornamelijk uit wegwerpoveralls, ademhalingsbescherming en latex handschoenen, speciaal voor de bouwsector en de voedingsindustrie. Brand, chemicaliën, lawaai of bacteriën zijn tal van bedreigingen die met deze kleding en accessoires kunnen worden bestreden. We denken dan ook aan huishoudhandschoenen, schorten en ook oordopjes.

PBM om zich tegen dagelijkse agressies te beschermen

Om een hogere weerstand aan dagelijkse agressies te bieden, kijken we naar meer robuuste en meer betrouwbare materialen dan kleding voor eenmalig gebruik. Deze PBM dienen van onfeilbare kwaliteit te zijn om de gebruiker niet in gevaar te brengen. Dit geldt met name voor werfhelmen, veiligheidsbrillen, beschermende handschoenen en veiligheidsschoenen. Alsook overalls die een verhoogde waterdichtheid garanderen, evenals ademhalingsmaskers die te allen tijde bescherming moeten bieden.

Gespecialiseerde merken, kwaliteitsgarantie

In een professionele omgeving hoeven de bekende merken de kwaliteit van hun producten niet meer te bewijzen. Bernard streeft ernaar om de beste gespecialiseerde artikelen aan te bieden zodat veiligheid op het werk niet zomaar een uitdrukking is. Mapa, bekend om zijn handschoenen is een van die grote merken, maar ook de veiligheidsschoenen Parade, de overalls van Kimberly-Clark, of Delta Plus, aanwezig in alle sectoren, met inbegrip van helmen, oorbescherming en oogbescherming.

1.698 producten