De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845
Bestek
0
Ga verder waar je gebleven was.

Moderne vloeren

Gemakkelijk onderhoud van vloeren dankzij Bernard.be

We zien steeds vaker tegels in bedrijven terug. Tegels zijn dan ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Het is een veelzijdige vloerbedekking die heel wat mensen heeft weten overtuigen. Het bestaat in verschillende vormen en types en u kunt het gemakkelijk reinigen dankzij de onderhoudsproducten die u bij ons terug kunt vinden. U kunt bij ons terecht voor hoogstaande producten die zijn aan verschillende oppervlaktes voldoen zoals uw tegels of verschillende soorten parket.

Ontdek een gamma reinigingsproducten voor regelmatige schoonmaken

Wanneer u uw vloer wilt reinigen, is het belangrijk dat u het juiste product gebruikt. Dit soort vloerbedekking is dan wel gemakkelijk te onderhouden, het blijft toch wel een beetje fragiel. Het is belangrijk dat u geen agressieve of schurende producten gebruikt omdat u hiermee de voegen en de bovenste laag van uw tegels kunt beschadigen. U kunt gebruik maken van ons gamma éénschijfsmachines om zo nog sneller en gemakkelijker schoon te maken. Daarnaast vindt u bij ons producten van de grootste merken zoals Carolin en Cleaner Durasols.

Bernard Professional: het ideale merk om uw vloer mee te reinigen

We vonden onze inspiratie bij de grootste merken van de onderhoudssector en hebben uiteindelijk ons eigen product ontwikkeld dat u kunt kennen onder de naam Bernard Professional. Het is ons doel om u hoogstaande producten tegen betaalbare prijzen aan te bieden. Dankzij dit gamma, dat steeds uitbreidt, kunnen wij u heel wat producten aanbieden dat u nodig heeft voor het onderhoud van uw vloer en andere moderne oppervlaktes. Ze zijn allemaal compatibel met het eenschijfssysteem waardoor het reinigen van uw vloer nu pas echt kinderspel wordt.

Bekijk al onze referenties van vloeronderhoud!

Geen referentie gevonden…
Sorteren op: Relevantie