De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Meubilair en inrichting

Professioneel meubilair: alles voor de inrichting van lokalen volgens uw imago

De inrichting van de kantoren of van de lokalen belangt alle ondernemingen. Deze taak vereist een zekere overweging om een optimale organisatie te bekomen. Gelukkig is Bernard daar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossingen op gebied van professioneel meubilair. Voor uw kantoren, uw kleedkamers, uw vergaderzalen en zelfs uw buitenruimtes hebben wij alles wat u nodig heeft.

Ondernemingen uitgerust voor alle situaties

De inrichting van uw bedrijf, zowel binnen als buiten, bewijst uw ernst en uw organisatie. Met het professionele meubilair creëert u een omgeving die bij u past.

Voor het comfort van uw medewerkers is er een uitgebreide keuze aan bureaustoelen, ergonomische zetels of andere stoelen aangeboden in verschillende kleuren. Voor uw vergaderzalen zijn er tafels met of zonder lade beschikbaar, en heeft u hiervoor niet genoeg opslagplaats, dan bieden de vouwtafels een eenvoudige opberging. Bekijk ook ons assortiment van kleerkasten en opbergkasten. We hebben alle afmetingen en uitvoeringen voor eender welke configuratie. Voor zones met intens verkeer beschermen tapijten, kabelbeschermers en andere matten uw vloeren. Merk op dat Bernard de op maat versnijding van uw tapijten verzorgt. Voor buiten zijn er afdaken voor rokers beschikbaar. Als u over een beetje groen beschikt, kunt u met onze picknicktafels of banken een harmonieus geheel creëren. De fietsenstallingen en afsluitingen geven een ordelijke indruk.

Professioneel meubilair bevordert een betere organisatie en een hoger comfort

Een goed gestructureerde werkplek stimuleert de professionele efficiëntie van uw werknemers. Onze postklasseerbakjes, klasseermodules en documentenhouders bevorderen de organisatie en opberging van uw bureau, net als onze potloodpotten en onze papiermanden. Lampen, kapstokken, klokken, kleerkasten, maak uw keuze voor een optimale inrichting van uw kantoren. Voor een perfecte communicatie tussen de diensten vindt u onze signalisatieplaatjes, informatieborden, vitrines en andere planborden. Te warm? Te koud? We hebben een keuze aan radiators en airconditioners. En dankzij onze moduleerbare rekken, kasten en meubels voor hangende dossiers kunt u uw documenten klasseren om alles binnen handbereik te hebben.

Voor een nog meer complete uitrusting, neem een kijkje in onze afdeling kantoorbenodigdheden!

739 producten