De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

1
Ga verder waar je gebleven was.

Koffiepauze

Dekoffiepauze: een belangrijk moment in een bruisende onderneming!

Om tijdens de dag productief te werken, zijn kleine pauzes onontbeerlijk. Om deze koffiepauze zo aangenaam mogelijk te maken, stelt Bernard een assortiment voor geheel gewijd aan uw pauzeruimte. Drankjes, koffie, bekers, tafelkleden, tafels, koffiezetapparaten… We hebben alles in huis om hiervan een perfect moment van ontspanning te maken.

Alles wat u nodig heeft voor een perfecte koffiepauze

Laten we beginnen met de must-have voor de pauze: koffie. Gemalen koffie, oploskoffie, in koffiebonen of in doseringen, alle formaten zijn verkrijgbaar. Senseo, Nespresso, Carte Noire… Bernard heeft voor u de grootste merken geselecteerd en biedt tevens koffiezetapparaten en aangepaste doseerapparaten aan.

Bent u geen koffiefanaat, dan kunt u kiezen uit een ruime keuze aan warme drankjes (chocolade, soep, thee …), hetzij in zakjes, hetzij in vullingen voor verdelers of in voorgedoseerde bekers. Alles is verkrijgbaar, zelfs de waterkokers en verdelers van warme drankjes voor een heerlijke bereiding en koffiepauze.

Water, frisdrank, siroop, fruitsap, er is voor elk wat wils. Om uw dorst tijdens de dag te lessen of voor de organisatie van vergaderingen, ons assortiment aan dranken is beschikbaar in alle formaten. Bernard verdeelt toonaangevende merken zoals Evian, Coca-Cola, Minute Maid.Verder vindt u alle tussendoortjes voor uw recepties of gewoon voor bij de koffie. Maak uw keuze uit onze koekjes, snoep, chocolade en andere zoutjes.

Hoe een pauzeruimte omvormen tot ontspanningsruimte?

Een pauzeruimte die deze naam waardig is, dient goed te worden uitgerust. Te beginnen met de keuze van bekers, in wit of doorschijnend plastic, isotherm of vervoerbaar. Onze selectie bestaat uit alle formaten en soorten bekers van uw gading, zonder de roerstokjes en de servetten te vergeten. Ook voor het meubilair hebben we alle oplossingen: tafels, cafetaria tafels, rolwagentjes, stoelen, barkrukken… alles is aanwezig om uw koffiepauze ruimte uit te rusten. Onze kookplaten, magnetrons, mini ovens en koelkasten zijn de perfecte bondgenoten voor een comfortabele lunchpauze. En daarbij hoort ook een gekleurd assortiment van tafelkleden, papieren servetten, design wegwerpvaatwerk by Starck om uw koffiepauzes of recepties op te fleuren.

En voor een steeds onberispelijke pauzeruimte, begeef u naar onze afdeling onderhoudsproducten, sponzen en schoonmaakdoekjes.

453 producten