De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
Bestek
1
Ga verder waar je gebleven was.

Kantoorbenodigdheden

Kantoorbenodigdheden: al het nodige voor een perfect uitgeruste werkplek!

Centraliseer uw aankopen van onderhoudsproducten en kantoorbenodigdheden met Bernard, en profiteer van aantrekkelijke prijzen en de gratis levering. Op bernard.be kunt u al uw schrijfgerief en klein kantoormateriaal naar eigen behoefte aanvullen. U vindt er de grootste merken zoals Bic, Post-it, Tipp-Ex, Scotch, Stabilo of Leitz.

Kantoorbenodigdheden: schrijven en corrigeren met meer dan 300 beschikbare referenties!

Aantekeningen maken op een fysieke drager is niet hetzelfde als digitaal schrijven op onze computers en tablets. Daarom heeft Bernard voor u de beste kantoorbenodigdheden geselecteerd. Bekende merken die aan allerlei behoeften, van de occasionele krabbelaar tot de productieve schrijver, voldoen. Naast de essentiële balpen, met vloeibare inkt of met gelinkt, verkrijgbaar in verschillende kleuren, vindt u de onmisbare Stabilo tekstmarkers, viltstiften en markeerstiften voor schrijfborden of potloden, vulpotloden en gommen. Bernard, dat is ook fouten corrigeren en doorhalingen maskeren met een uitgebreide selectie van Tipp-Ex of Pritt correctors.

Kleine benodigdheden, klasseren en archiveren: de must-haves op kantoor

Gedaan met rondvliegende of verloren vellen papier! Bestel op onze website papierklemmen of paperclips, lijm en nietmachine. Zie ook de Post-it, Scotch, cutters en scharen. Onze selectie behelst alle kantoorbenodigdheden. Knippen, plakken, efficiënt communiceren met bernard.be en daarna klasseren of archiveren! Onze afdelingen bestemd voor het klasseren of het archiveren van documenten zullen fervente liefhebbers van geordend en gestructureerd werk bekoren.

Als aanvulling op de kantoorbenodigdheden: de papierafdeling en de papierpakken

Zoek niet langer uw schrift, memoblok of uw papierpak, Bernard biedt voor de beste prijzen merkproducten aan die perfect voldoen aan uw behoeften. U vindt er onder andere het pak papier Bernard 80 gram van hoogwaardige kwaliteit voor een geweldige prijs. Ook bieden wij enveloppen en zakomslagen aan voor de behandeling van uw verzendingen. Met uw professionele partner Bernard vindt u gemakkelijk alle kantoorbenodigdheden die u zoekt.

1.790 producten