De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Gereedschap en uitrusting

Professioneel materiaal: de beste producten voor hetonderhoud en de uitrusting van uw onderneming, onze oplossingen voor elk project

Al uw professioneel materiaal op dezelfde locatie kunnen aankopen is een sterk punt. Dit bespaart geld, tijd en energie om uw onderneming, ongeacht de omvang ervan, perfect uit te rusten. Bernard heeft dat goed begrepen, en biedt daarom een volledig assortiment van producten aan, gaande van klein elektrisch onderhoudsmateriaal tot producten voor veiligheid, signalisatie, ladders en nog heel wat meer.

Professioneel materiaal: meubilair en werkzaamheden op hoogte

Bernard, uw professionele leverancier, staat aan uw zijde door het aanbieden van de grootste keuze aan professioneel materiaal: ladders, trapladders, werkplaats meubilair en gereedschap. Uw bedrijf goed uitrusten is eenvoudiger als al het benodigde op dezelfde plaats te vinden is. Bent u op zoek naar meubilair voor uw werkplaats? U vindt dat hier. Onze kasten, werkvlakken en rolwagens van professionele kwaliteit voldoen aan uw verwachtingen en die van uw medewerkers. Bovendien vindt u er de beste ladders en trapladders met producten van toonaangevende merken zoals Tubesca.

Gereedschap, klein elektrisch materiaal en producten voor werkplaatsen

Op onze site vindt u tevens alle kleine elektrische benodigdheden zoals Energizer batterijen, zaklampen en werkplaatsproducten waaronder lijm en plakband… We hebben een breed scala van producten speciaal geselecteerd voor elke behoefte aan professioneel materiaal. Rust uw werkplaatsen uit met onze zepen, doekjes en papierrollen om uw werkomgeving netjes en gezond te houden! Verder vindt u boormachines, schroevendraaiers Bosch en ander gereedschap verkrijgbaar in koffers.

Het beste professionele materiaal voor de veiligheid en andere producten

Bernard.be, dat is ook alles voor de veiligheid en signalisatie. Wij staan in voor de beste professionele uitrusting op gebied van veiligheid. Inzake brandbeveiliging vindt u brandblussers, rookmelders en koolmonoxide melders.

Steeds in de afdeling veiligheid vindt u onze signalisatie- en informatieborden en veiligheidsspiegels. En verder een heel universum van producten en uitrusting voor het onderhoud en de inrichting van uw buitenzones (onderhoud van grasperken, parkings, fietsenstallingen, afdaken voor rokers…).

909 producten