De nr. 1 in hygiëne, onderhoud en veiligheid voor bedrijven
056/840 845

Bestek

0
Ga verder waar je gebleven was.

Allesreinigers

Onderhoud uw ruimten met een bijzonder efficiënte allesreinigers

Iedereen weet het, sommige producten zijn dan wel heel handig voor de schoonmaak, maar zijn duur en kunnen echt doorwegen op een budget. Om deze drempel te overwinnen, bestaat er voortaan een alternatief, namelijk de algemene detergenten . Dit product is zo interessant omdat het tal van oppervlakken op efficiënte wijze en heel makkelijk schoonmaakt. Berbard stelt een ruime selectie voor van multifunctionele producten met uiteenlopende kwaliteiten.

Krachtige producten in dienst van de netheid

Voor de vloeren, meubelen of andere vrij vuile oppervlakken, heeft het geen zin zich af te matten met producten die niks uithalen, maar wordt het beste een superkrachtig product of ammoniak gebruikt. De samenstelling van deze laatsten elimineert zelfs de meest hardnekkige vlekken. Het grootste voordeel van een allesreinigers is dat hij voor elk gebruik efficiënt is. De producten met ammoniak zijn aangewezen voor het ontvetten van sommige oppervlakken zoals tegel- of betonvloeren en muren. Een superkrachtige reiniger, daarentegen, zal radicaal komaf maken met heel wat vlekken, op een groot aantal oppervlakken. Sommige van deze producten spelen perfect in op de voorschriften van de methode HACCP en kunnen gebruikt worden in de voedingsindustrie of in medische omgevingen.

Waarom kiezen voor een ecologische allesreinigers?

Een ecologische reiniger gebruiken is vandaag vrij gebruikelijk. Tot voor een aantal jaren waren deze producten weinig ontwikkeld en bijna niet gebruikt. Sinds enkele jaren zijn ze heel makkelijk te vinden in de winkel of op Internet. Omwille van hun chemische samenstelling, zijn ze milieuvriendelijk. Al onze ecologische allesreinigerss voldoen aan de Europese normen die van kracht zijn, en de meesten beschikken over het Europees label Ecolabel. Bovendien kan een groot aantal ecologische allesreinigerss gebruikt worden als aanvulling op een reinigingsmachine of een monoborstel.

Universele reinigers en doekjes voor vloeren en oppervlakken, ontdek een gamma van veelzijdige producten

Verschillende oppervlakken makkelijk reinigen met een en hetzelfde product, is niet langer een utopie. Het vaatwerk wassen met een universele algemene detergenten kan. Dit type van producten maakt het mogelijk een groot aantal oppervlakken schoon te maken, net als uw borden en bestek. Hoewel het niet echt handig of voordelig is het vaatwerk schoon te maken met doekjes, kan een dergelijk product dan weer handig van pas komen als u een werkblad moet reinigen maar u geen reinigingsproducten wilt bovenhalen. Het voordeel van deze uitvinding is dat de doekjes gebruiksklaar zijn. Het volstaat er eentje te nemen, te gebruiken en weg te gooien.

Parfumeer uw ruimten en maak tegelijk talrijke oppervlakken schoon

Sommige vlekken of vuil kunnen het gebruik vergen van een krachtiger allesreinigers. Deze laatsten kunnen, overigens, na gebruik een onaangename geur achterlaten. Daarom kan men de voorkeur geven aan sterkruikende of sterk geparfumeerde oppervlaktereinigers die een veel aangenamere geur verspreiden. Wij raden aan een geparfumeerd product te gebruiken voor een efficiente reiniging van kleine vertrekken (uw kantoren, bijvoorbeeld), terwijl we voor magazijnen of fabrieken aanraden eerder een sterruikende reiniger te gebruiken in combinatie met een reinigingsmachine. Deze zijn veel krachtiger en laten een veel sterkere geur achter. Bij voorkeur gebruiken in ruime en goed verluchte ruimten.

Bekijk al onze referenties van onderhoudsproducten!