spinner
0

Stofzuigers zonder snoer

5 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
- 19 % Onbeschikbaar
Oplaadbare 2-in-1 stofzuiger Ergorapido
WW - 155950 Oplaadbare 2-in-1 stofzuiger Ergorapido
199,00 159,30 €Ex.BTW
- 19 % Onbeschikbaar
Stofzuiger zonder snoer Philips
WW - 159160 Stofzuiger zonder snoer Philips
45,90 36,77 €Ex.BTW
- 20 % Onbeschikbaar
Professionele stofzuiger speciaal auto Fox 6 L
WW - 204170 Professionele stofzuiger speciaal auto Fox 6 L
130,90 104,72 €Ex.BTW
- 20 % Onbeschikbaar
Rugstofzuiger ICA SPC
WW - 156140 Rugstofzuiger ICA SPC
326,80 261,44 €Ex.BTW
- 20 % Onbeschikbaar
Rugstofzuiger Nilfisk GD5 Back HEPA
WW - 156340 Rugstofzuiger Nilfisk GD5 Back HEPA
563,00 450,40 €Ex.BTW

Draadloze stofzuiger: een ideaal accessoire om snel schoon te maken

In een ruimte waar er geen stopcontacten zijn, is vaak het gebruik van een draadloze stofzuiger nodig. Hoewel een verlengsnoer inderdaad dit probleem kan oplossen, is het uiteraard niet de meest economische en praktische oplossing. Een draagbare stofzuiger kan uiteraard sneller geïnstalleerd worden en is eenvoudiger in gebruik. Dankzij Bernard kunt u een ruim gamma apparaten voor uw bedrijf vinden. Ze maken het mogelijk om uw ruimtes doeltreffend te reinigen.

 Lees meer v

Een handige revolutie

Dit snoerloze apparaat is erg hanteerbaar en licht en is dan ook een polyvalente stofzuigers. Dit soort stofzuigers is voordelig omdat er geen zak gebruikt moet worden en bovendien hebben ze een autonomie van ongeveer 75 minuten (afhankelijk van het model). Eén van de belangrijkste voordelen van dit soort stofzuigers, is de beschikbaarheid ervan. Terwijl een klassieke stofzuiger aangesloten en geïnstalleerd moet worden, met u een snoerloze stofzuiger gewoon inschakelen. Sommige modellen hebben zelfs een afneembare buis, waarmee u uw object kunt transformeren tot een handstofzuiger, wat erg handig is voor het reinigen van trappen of bepaalde hoge plaatsen.

Bij Bernard kunt u terecht voor de beste draadloze stofzuiger

Wij bieden u een selectie van de beste draagbare stofzuigers aan. We zijn er zeker van dat u in ons gamma het beste product kan vinden. U kunt bij ons terecht voor water- en stofzuigers zonder snoer van het merk Electrolux. Deze handstofzuiger maakt het mogelijk om op een gemakkelijke manier verschillende oppervlaktes te reinigen die moeilijk toegankelijk zijn. Daarnaast zijn er ook verschillende polyvalente snoerloze stofzuigers die ook gebruikt kunnen worden als tafelstofzuiger. Geniet van een gratis levering binnen 48 uur voor elke bestelling die voor 14 uur geplaatst is en vanaf een aankoopbedrag van € 99 excl. btw.


Tekst verkleinen ∧