spinner
0

Desinfecterende reinigers

1 referentie gevonden

1 referentie gevonden

Sorteren op: Relevantie
Onbeschikbaar Prix négocié
Ontkalkende sanitaire reiniger 2 in 1 Cif bus 5 L
WW - 128920 Ontkalkende sanitaire reiniger 2 in 1 Cif bus 5 L
Vanaf  31,82 €Inc.BTWBij aankoop van 4+

Desinfecterend middel: ontdek onze selectie voor uw sanitaire voorzieningen

In bedrijven speelt ontsmetting een belangrijke rol. Naast het ontsmetten van de handen na bepaalde handelingen, is het ook belangrijk dat de werkgever bepaalde ruimtes in het bedrijf, zoals de toiletten, ontsmet. Het is niet altijd nodig om de grote middelen in te schakelen, vaak volstaat een eenvoudig desinfecterend reinigingsmiddel al. met Bernard kunt al het materiaal dat u nodig heeft om uw toiletten en douches te reinigen en te desinfecteren. Maar voordat u verder gaat, kan het interessant zijn om te ontdekken waarom het belangrijk is om in uw bedrijf een desinfecterend middel te gebruiken.

Lees meer ∨

Kies voor onze ecologische producten om uw ruimtes te reinigen

Ons gamma ecologische producten is ontworpen met als doel het milieu minder te belasten. Bij ons kunt u terecht voor producten van grote merken zoals Action Verte en Le Vrai en dat tegen zeer voordelige prijzen. Als onze producten uit het ecologisch gamma voldoen aan de meeste geldende milieunormen. Daarnaast zijn de ontsmettingsmiddelen zo doeltreffend dat u ze kunt gebruiken om gemakkelijk uw sanitaire voorzieningen mee te ontkalken. Onze producten zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes, van een eenvoudige spray van 500 ml tot een fles van 5 liter. Dit laatste formaat is trouwens perfect om grote ruimtes te desinfecteren.

Een volledig gamme reinigingsmiddelen voor uw sanitaire voorzieningen

Al onze producten beschikken over verschillende en gevarieerde kenmerken die u helpen om de toiletten en badkamers in uw bedrijf te reinigen, te ontkalken en te ontsmetten. Naast producten van grote merken, hebben we ook een selectie van onze beste producten van het merk Bernard Professional. U kunt ook bij ons eigen merk terecht als u op zoek bent naar doeltrefende en hoogstaande producten waarmee u geld kunt besparen. Vergeet dus zeker niet om het beste onstmettingsmiddel te ontdekken tussen ons producten met verschillende kenmerken zoals antischimmel, antibacterieel en virusdodend.


Tekst verkleinen ∧