spinner
Snel en gratis bestek
12 000 hygiëne- en
onderhoudsproducten voor alle professionelen
Levering 24/48u
aangeboden vanaf 99€, excl. BTW
0
spinner
Uw winkelmandje is leeg

Monoborstels

Eénschijfmachine: het beste wapen voor het reinigen van de vloer in uw bedrijf

Er is niks beters voor het schoonmaken van uw bedrijf dan dit apparaat. Hij is uitermate geschikt voor grondige schoonmaakbeurten. Het voordeel van zo'n machine is eerst en vooral de veelzijdigheid. Een eenschijfsmachine met lage snelheid is erg handig voor het reinigen van verschillende oppervlaktes en om tapijten te reinigen, terwijl de wat krachtigere varianten meer geschikt zijn voor het polijsten van de vloer. Bij Bernard kunt u terecht voor het juiste reinigingsmachine dat aan uw behoeften voldoet.

Definieer het gebruik van uw eenschijfsmachine volgens zijn rotatiesnelheid

Wij klasseren de apparaten op basis van hun rotatiesnelheid. Dit is vooral nuttig om te weten te komen waarvoor dit reinigingsapparaat geschikt is. Zo is de machine vanaf een bepaalde snelheid (400 toeren/min) te krachtig voor een gewone reiniging, maar is het wel perfect voor het polijsten van de vloer. Voor een duidelijkheid overzicht vindt u hier een lijst met de dingen die u kunt doen met een eenschijfsmachine op basis van het vermogen:

  • laag vermogen (150-200 toeren per minuut): reiniging van de vloer, strippen, reinigen van tapijten, enz.
  • hoog vermogen (400 - 800 toeren per minuut): het polijsten van de vloer
  • Zeer hoog vermogen (800 - 3000 toeren per minuut): polijsten van beschermde vloer

Verschillende accessoires voor uw bedrijf

Zoals elk reinigingsapparaat, wijkt ook de eenschijfsmachine niet af van de regel en zal de borstel na verloop van tijd beschadigd raken. Gelukkig kan dit element eenvoudig vervangen worden. We raden u aan om alvast verschillende schijven en borstel voor uw toestel aan te schaffen om zo problemen in de toekomst te voorkomen. Dankzij Bernard ontdek u een ruime keuze met verschillende accessoires voor het toestel dat uw vloer reinigt

Geen referentie gevonden…
Sorteren op: Relevantie