spinner
Snel en gratis bestek
12 000 hygiëne- en
onderhoudsproducten voor alle professionelen
Levering 24/48u
aangeboden vanaf 99€, excl. BTW
0
spinner
Uw winkelmandje is leeg

Houten oppervlakken

Houtreiniging: draag zorg voor uw houten meubels met behulp van Bernard

We denken er vaak niet aan om het meubilair van ons bedrijf te onderhouden, maar toch is ook dat van groot belang. Een houten tafel moet goed onderhouden worden, ongeacht waarvoor ze gebruikt wordt of waar ze zich bevindt. Om dit te doen heeft u uiteraard de juiste producten nodig… we zouden natuurlijk niet willen dat u het hout nog meer beschadigd. Voor een regelmatig onderhoud van uw houten meubelen in de beste omstandigheden, kunt u op onze site terecht voor een ongelooflijke selectie van de beste houtverzorgingsproducten.

Vochtige stofdoekjes of stofdoeken: wat is de beste oplossing?

Vochtige stofdoekjes zijn natuurlijk perfect geschikt om stof vast te houden, maar ook de producten die gebruikt worden voor de productie ervan hebben zo hun voordelen. Sommige van deze producten hebben antistatische eigenschappen die de terugkeer van het stof op uw meubelen uitstellen en beperken. Een stofdoek is daarentegen geschikt om zelfs stof van de meeste delicate houtsoorten te verwijderen. Bij zulke doeken worden er geen chemische producten gebruikt, alleen verloopt natuurlijk. Daarnaast moeten vochtige doekjes weggeworpen worden, terwijl een stofdoek gewassen en dus gebruikt kan worden om uw hout te onderhouden.

Ontdek een hele reeks producten voor het onderhoud van houten meubels en tafels

Bij Bernard hebben we ervoor gekozen om u producten van grote bedrijven aan te bieden om uw meubels te reinigen. Daarom heeft u bij ons de keuze uit verschillende producten van merken zoals Carolin, Cif, Le Vrai, O'Cedar en Saint Wandrille. Deze producten zijn niet alleen geschikt om uw meubels doeltreffend te reinigen, ze zijn ook geschikt om stof te vegen en om het hout te voeden. Om er tot slot voor te zorgen dat u gebruik kunt maken van de best mogelijke service, bieden we u gratis levering aan voor elke bestelling van meer dan € 99 en die vóór 14 uur geplaatst werd.

4 referenties gevonden
Sorteren op: Relevantie
Onbeschikbaar
O'Cedar meubelwas spuitbus 300 ml
WW - 085280 O'Cedar meubelwas spuitbus 300 ml
Vanaf  6,65 €Ex.BTW Bij aankoop van 12+
Onbeschikbaar
10 stofdoeken Chamoisine 50 x 40 cm
WW - 108010 10 stofdoeken Chamoisine 50 x 40 cm
Vanaf  10,20 €Ex.BTW Bij aankoop van 10+
Onbeschikbaar
Voedende meubelwas Bernard spuitbus 750 ml
WW - 052100 Voedende meubelwas Bernard spuitbus 750 ml
Vanaf  12,10 €Ex.BTW Bij aankoop van 12+
Onbeschikbaar
Stofvrijmakend product Puck zonder siliconen, spuitbus 500 ml
WW - 060240 Stofvrijmakend product Puck zonder siliconen, spuitbus 500 ml
Vanaf  10,80 €Ex.BTW Bij aankoop van 12+