spinner
Snel en gratis bestek
12 000 hygiëne- en
onderhoudsproducten voor alle professionelen
Levering 24/48u
aangeboden vanaf 99€, excl. BTW
0
spinner
Uw winkelmandje is leeg

Kartons, americaanse dozen

Kartonnen dozen voor alle professionals!

Voor de opslag of verzending, van de simpele doos tot de versterkte kartonnen dozen, vindt al onze producten voor de verpakking, voorbehouden aan de professional. Bernard stelt ook talrijke specifieke of standaardvolumes en -formaten voor, voor elk type van voorwerp.

Verschillende golven en inhoud, voor eenzelfde kwaliteit van product

Ongeacht uw behoeften aan verpakkingsdozen, u vindt het vast belangrijk dat de dozen voldoende sterk zijn. We bieden meer niveaus van sterkte, in verhouding tot de dikte en het aantal golven. Bernard stelt tal van oplossingen voor, van één tot drie golven, in functie van de sterkte die u verwacht. Ook het volume is een belangrijk element waarmee men rekening moet houden. Bij Bernard vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. In de kleinste formaten (vanaf 0,8L) die ideaal zijn voor verzendingen, of de grootste dozen (tot 350L), kunt u beslist al uw voorwerpen kwijt!

Specifieke kartondozen die inspelen op alle behoeften aan verzendingen, en meer!

Het transport van broos materiaal kan in sommige gevallen problemen geven wanneer men niet over de juiste dozen beschikt. Bernard bedacht dus simpele en efficiënte oplossingen voor het verpakken van uw broze producten of producten die voorzichtig gehanteerd moeten worden. Het merk Pressel, Europees specialist van de verpakking, stelt via ons merklogo al het nodige voor om flessen, borden en glazen te beschermen en veilig te transporteren. Dit merk biedt, naast de gewone kartondozen, oplossingen voor archivering, de verzending van documenten of plannen en de bescherming allerhande voor.