Werktuig

Een overvloed aan gereedschap op Bernard.be

Na de keuze van de meubelen voor uw magazijn, moet u enkel nog het goede gereedschap uitkiezen. Dit mag niet onderschat worden en dit geldt voor elke doe-het-zelver (ervaren of beginnend). Onderhoudswerkzaamheden uitvoeren is immers zo eenvoudiger met kwaliteitsvol gereedschap. Ons gamma producten stelt u de juiste gereedschappen voor een correcte prijs voor.

De electriciteit in dienst van uw werken

Om de dagelijkse taken makkelijker uit te voeren, zijn elektrische gereedschappen onontbeerlijk? Onze keuze van boormachines en schroevendraaiers stellen u in staat simpele taken uit te voeren in veel minder tijd en zonder de pols te vermoeien. In geval van overstroming, kunt u kiezen uit ons aanbod van vacuümpompen Kärcher. Met deze pompen kunt u het water makkelijk evacueren, zonder teveel te spenderen.

Kies de gereedschappen van de grootste merken

Onze gereedschapskoffertjes stellen u een groot aantal performante gereedschappen ter beschikking, zonder dat u daar hopen geld voor hoeft uit te geven. Al onze koffertjes zijn van het Amerikaanse merk Stanley, erkend in de hele wereld dankzij de betrouwbaarheid van de producten.

In onze categorie "Meetlinten, niveaus en telemeters" vindt u de beste meetaccessoires op de markt. Zo kunt u op uw werven alle metingen (tot 20 meter) in een recordtijd uitvoeren!

Berg uw gereedschap vlot op met Bernard

Naast de bijzonder praktische gereedschapsriem om de handen vrij te houden, vindt u op onze site een ruime keuze aan oplossingen om uw gereedschap op te bergen. Zo beschikken we over, bijvoorbeeld, opbergbakken en koffertjes waarin u een groot aantal schroeven, nagels, bouten en andere kleine voorwerpen kwijt kunt.

Recent bekeken producten

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..