Verzendetiketten (45 Producten)

Sorteren op:
CT,871
2800 laser
Geschenkruimte

Zelfklevende etiketten: handig voor uw verzendingen

Niks is frustrerender dan goederen of pakken krijgen die in slechte staat verkeren. De oorzaken kunnen uiteenlopend zijn. Een ongelukkige val, of gewoon een gebrek aan informatie over de verpakking van het product. Bijvoorbeeld, een etiket "Fragile" zet de koerier ertoe aan voorzichtiger om te gaan met het pak dat hij moet leveren.

Vind het beste van de etikettering

Bernard stelt talrijke etiketten van verschillende types voor uw verzendingen voor. De meesten zijn zelfklevende etiketten of verzendingsetiketten maar we hebben ook heel wat Amerikaanse of kartonnen labels.

Ons gamma etiketten is bestemd om het verzenden van uw pakken makkelijker te maken. Bijvoorbeeld, heel wat Amerikaanse labels kunnen uw pakken snel identificeren, net als de informatie die u erop schrijft. Dit type van labels wordt trouwens vaak gebruikt op sleutelbossen.

Zo beschikken we ook over een reeks van lege kartonnen labels om uw verzendingen te identificeren. De afmetingen ervan zijn uiteenlopend en u kunt ze aanpassen aan om het even welk pak.

Een heel uitgebreid gamma zelfklevende etiketten

Onze selectie van zelfklevende etiketten stelt u in staat vlot tal van goederen te verzenden. Als u documenten bij uw zending moet voegen, kunt u gebruik maken van onze zelfklevende enveloppen die u rechtstreeks op uw pak kunt plakken.

Voor het verzenden van broze goederen, raden we aan onze zelfklevende verzendingsetiketten te gebruiken. Zo weet de koerier wat er in het pak zit of in welke richting het pak opgeslagen moet worden.

Recent bekeken producten

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..