Signalisatie, veiligheid

Signalisatie: kies uw materiaal goed

Kiezen voor een efficiënte signalisatie in het bedrijf is van wezenlijk belang voor alle bedienden. De belangrijke informatie moet niet alleen voor iedereen zichtbaar zijn, maar moet ook door zoveel mogelijk personen begrepen worden. Bij Bernard, vindt u talrijke borden voor de signalisatie en informatie. Wij hebben ook een ruim gamma van veiligheidsartikelen.

Signalisatieborden kiezen

Het aanbod van Bernard is heel ruim, zodat u het meest geschikte product kunt kiezen. Om uw medewerkers en bezoekers de kans te geven zich makkelijk te oriënteren in uw bedrijf, stellen wij verschillende signalisatieborden voor die u het leven makkelijker maken. Ons gamma borden voor signalisatie geven eventuele risicozones in het bedrijf duidelijk aan. Verder, vindt u talrijke borden voor signalisatie die volledig personaliseerbaar zijn en aangepast kunnen worden in functie van de situatie.

Veiligheid boven alles

Naast de signalisatie, staat de veiligheid voor Bernard hoog in het vaandel! Daarom stellen wij u talrijke artikelen voor die de veiligheid in uw bedrijf optimaliseren.

Bijvoorbeeld, wij kunnen verschillende signalisaties en inrichtingen voor uw parking binnen de 48 uren ter beschikking stellen. Om de parking van uw bedrijf makkelijker te verlaten en ongelukjes te voorkomen, kunt u een veiligheidsspiegel voorzien. U vindt ook een spiegel voorzien van een gestreept signalisatiekader, voor nog meer veiligheid.

Onze verschillende veiligheidskettingen en -hekjes zijn dan weer ideaal om de toegang tot bepaalde sectoren te verhinderen.

Recent bekeken producten

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..