Schrijfgerief, correctie

Kies uw pen uit honderden referenties

De pen blijft een onmisbaar instrument op uw bureau, in uw atelier of in elke andere werkomgeving. Uw professionele leverancier Bernard stelt u de beste producten voor. Onze selectie voldoet aan elke schrijfbehoefte. Onze pennen van de merken Bic, Pilot en Paper Mate hebben de beste inkten en kleuren.

Vind een pen die zin geeft om te schrijven

Balpen, vulpen of viltstift, een pen van slechte kwaliteit is een nachtmerrie! U moet hard op de punt drukken en de inkt komt niet meteen, de vulling krast of glijdt niet vlot over het papier, de inkt loopt uit en maakt vlekken op uw documenten. Het kogeltje loopt vast en u moet hem hard wrijven op een vel kladpapier of de zool van uw schoen. Schrijven wordt moeilijk en het eindresultaat is verre van verzorgd. Om deze ongemakken te voorkomen, stelt Bernard de beste balpennen, vulpennen en viltstiften voor. Maar welke kiezen?

Om vlot en zacht te schrijven, stellen we een grote klassieker voor: de balpen Bic® Cristal, geproduceerd in France. De doorzichtige houder maakt het mogelijk het niveau van de inkt te controleren en de geventileerde kap zorgt ervoor dat de pen langer meegaat. Daaraan heeft het product zijn naam en duurzaamheid te danken. Maar hier houdt het niet bij op. In onze afdeling balpennen vindt u een honderdtal modellen met uiteenlopende vormen en kleuren. Ideaal voor toonbanken: ontdek onze balpennen op sokkel.

Rollers, viltstiften en andere schrijfproducten

De roller is een interessant alternatief. In deze domeinen zien we heel wat nieuwigheden om het schrijven te vergemakkelijken. De inkten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van de meest klassieke tot de meest originele. Sommige modellen zijn uitwisbaar zoals het model Roller Pilot Frixion Ball.

Wat de viltstiften betreft, kan men met de modellen met fijne punt of heel fijne punt heel verzorgd schrijven, met alle voordelen van een inkt die over het papier glijdt. Kies voor een bredere punt om te onderstrepen of om uw boodschap op Post-it ook van ver heel leesbaar te maken. De andere schrijfproducten die makkelijk te vinden zijn op onze site: potloden en vulpotloden. De gommen, correctors en markeerstiften Stabilo.

Recent bekeken producten

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..