OK

Professionele stofzuigers (12 Producten)

De stofzuiger die alles kan

 Meer info
Sorteren op:
SS,3185
Maison du café
2800 laser
Geschenkruimte

Professionele stofzuiger: de oplossing voor uw bedrijf

Voor gebruik in een professioneel milieu, kiest u best voor een professionele stofzuiger dan voor een zogenaamd "klassiek" model. Dit zijn apparaten die speciaal ontworpen zijn voor de dagelijkse reiniging van uw industriële of professionale ruimtes. Het is dan ook vooral daarom dat ze erg geliefd zijn bij <b<schoonmaakbedrijven. Veelzijdiger, krachtiger, handiger, steviger, er zijn heel wat adjectieven om dit soort stofzuigers mee te beschrijven, ze zijn dan ook uitermate geschikt voor grote en erg vuile zones. Op bernard.be kunt u terecht voor een compleet gamma stofzuigers voor professioneel gebruik.

De voordelen van een professionele stofzuiger

Dit soort stofzuigers is geschikt voor verschillende taken. Dankzij de veelzijdigheid kunt u er niet alleen stof, maar ook afval, vloeistoffen en verschillend soort puin (hout of metaal) mee verwijderen. Dankzij de speciale tank en het geavanceerde filtratiesysteem is dit soort stofzuiger goed bestand tegen afval en zware materialen. U kunt er daarnaast ook verschillende soorten afval mee verwijderen en dat op talrijke oppervlaktes. U heeft gelijk wanneer u zegt dat een gewone stofzuiger niet erg veelzijdig is en een professionele stofzuiger net het omgekeerde is. Dit wil dan bijvoorbeeld zeggen dat ze gebruikt kunnen worden op tapijt, parket, beton, tegels en nog vele andere oppervlaktes.

Kies uw stofzuiger met Bernard

Profiteer van een ruim en gevarieerd aanbod stofzuigers voor uw bedrijf. Ontdek hier de producten die geschikt zijn om uw vloer te reinigen. U kunt kiezen uit verschillende stofzuigers met een kleine of grote tank (minstens 5 liter, maximum 18 liter) waarmee u grote oppervlaktes kunt reinigen zonder het apparaat te ledigen. Ontdek bij ons stille stofzuigers die u kunt gebruiken zonder uw medewerkers tijdens de werkuren te storen. Kies uw professionele stofzuiger uit een gamma producten tegen een gevarieerde prijs. Daarnaast geniet u ook van een gratis levering binnen 48 uur voor alle bestelling voor een aankoopbedrag vanaf € 99 excl. btw die vóór 14 uur geplaatst is.

Recent bekeken producten

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..