Postzegel, kleine toebehoren

Uw perfecte kantoorbenodigdheden

In een kantoor werken houdt in goed uitgerust zijn. Bij de noodzakelijke artikelen horen de nietmachines, scharen, scotch en Post-It. Deze niet bij de hand hebben kan vervelend zijn. Bij Bernard, vindt u de gepaste kantoorbenodigdheden om te werken in de beste condities. Wij verdelen ook de grootste merken aan heel interessante prijzen, zoals 3M, Fiskars, Loctite, Scotch en Maped.

Alle essentiële kantoorbenodigdheden in enkele muisklikken

Onze verschillende Post-It en herplaatsbare memo's zorgen ervoor dat alle ideeën altijd goed geordend zijn en later heel vlot geklasseerd kunnen worden. Als u sommige pagina's wilt terugvinden in een tijdschrift of belangrijke documenten, raden we het gebruik aan van indexen en bladwijzers. U kunt ze heel makkelijk plakken en weer losmaken, zonder de pagina's te beschadigen.

Dankzij ons gamma bureaustickers en lijmen, kunt u sommige elementen heel vlot op verschillende dragers plakken. Ontdek in ons gamma kantoorbenodigdheden onze scharen en cutters voor uw knip- en snijwerk. Onze cutters hebben een zelfintrekbaar mes, voor meer veiligheid.

Professioneel materiaal voor een aantrekkelijke prijs

Kies voor kwaliteit en schaf onze elektrische nietmachines voor het werkblad of met klem aan. Vul ze makkelijk met onze selectie lange of kortere nietjes. Onze perforators en snijmachines zijn handig om uw documenten aan te passen aan uw mappen en enveloppen.

Op onze site, vindt u ook kantoorbenodigdheden om makkelijk dossiers op te hangen. We stellen onze paperclips en spelden voor. Tot slot, kunt u met onze beste stempels en datumstempels makkelijk uw documenten sorteren in functie van hun datum of staat.

Kortom, Bernard stelt een grote keuze aan kantoorbenodigdheden voor. Bij vragen, gebruik de "Chat online" rechts op uw scherm.

Recent bekeken producten

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..