Onderhoud meubilair (17 Producten)

Sorteren op:
CT,1138
2800 laser
Geschenkruimte

Onderhoud meubilair: producten die goed doen aan uw meubilair

Om altijd goed geboende, glanzende, schone en mooie meubelen te hebben, is het belangrijk er zorg voor te dragen. Bij Bernard, vindt u een ruime selectie van onderhoudsproducten voor meubilair. Of het nu gaat om gespecialiseerde producten voor houten of moderne oppervlakken, ze zullen allemaal inspelen op uw verwachtingen en zorg dragen voor uw meubelen.

Zorg dragen voor de houten meubelen.

Houten meubelen zijn het meest delicaat en vergen een bijzonder onderhoud. Sommige reinigingsproducten in poeder of aangewezen voor andere soorten van oppervlakken worden het best niet gebruikt. Hetzelfde geldt voor schuursponsjes. Bovendien, raden we af te wrijven op uw gelakte houten meubelen, omdat dit ze kan afbijten of krassen.

Bernard stelt al jarenlang producten voor die geselecteerd zijn omwille van hun kwaliteiten en reinigende en voedende eigenschappen. De meubelen onderhoud zal zo veel makkelijker zijn. Om uw meubelen zo goed mogelijk af te stoffen, zijn er verschillende doekjes en producten ter beschikking die al het stof verwijderen van uw houten meubelen. Sommige van deze producten hebben duurzame antistatische eigenschappen die de terugkeer van het stof op uw meubelen uitstellen en beperken.

Onze voedende producten voor gelakt en vernist hout versterken de glans en het natuurlijke uitzicht van de oppervlakken. De producten van de merken O'Cedar, Cif, Carolin en Saint Wandrille voldoen perfect aan uw behoeften. Ontdek ook ons merk « Bernard Professional » dat al jarenlang kwaliteit en voordelige prijs combineert.

Het onderhoud van de moderne oppervlakken: kinderspel met Bernard

In de wereld van het meubelonderhoud, zijn de moderne oppervlakken (gelaagd, polyester, plastic, nepleder, email, enz.) makkelijker schoon te maken dan gelakt of geboend hout. Ze zijn immers veel beter bestand tegen de chemische producten.

Vooraleer te gaan schoonmaken, is het belangrijk eerst af te stoffen. Daarom stelt Bernard verschillende producten voor die hiervoor aangewezen zijn.

Om uw meubelen schoon te maken, raden we verschillende reinigingsproducten aan in spuitbus, verstuiver of bus van 5L (te gebruiken samen met de lege verstuiver Bernard Professional).

Tot slot, als u altijd glanzende meubelen wenst, kunt u het glansmiddel gebruiken van het merk U2, dat de meubelen niet alleen doet glanzen, maar ook stofvrij en schoon maakt.

Recent bekeken producten

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..