Koffie

Het kopje koffie in de ochtend is een ritueel in de zakenwereld

Er zijn heel wat manieren om koffie te drinken, en soms is het gewoon moeilijk om te kiezen. De koffie is te verkrijgen in doseringen, in bonen, oplosbaar of gemalen. Elk type hefet zijn eigen kwaliteiten, gebruiksgemak en overbrenging van de aroma's. Bernard stelt een ruime keuze van warme dranken, machines en toebehoren voor. Deze selectie is omvattend, en u vindt vast het drankje en de machine die u zoekt of wenst.

Welke koffie kiezen?

Gemalen, in bonen, oplosbaar of in doseringen? Elk type heeft zijn kwaliteiten. De koffie in doseringen is makkelijker te zetten omdat het volstaat de dosering in de machine te laten glijden om meteen een warm drankje klaar te hebben. Maar het meest verspreide type blijft de gemalen koffie. De soort die vandaag ook wel de « goeie ouderwetse koffie genoemd wordt », bereid met de fameuze koffiezetten en papieren filters. Bernard stelt meer dan 25 verschillende soorten gemalen koffie van verschillende merken voor. Bio, gemengd of 100% arabica, de gemalen koffie die u zoekt vindt u vast bij ons!

Verder is er de oplosbare koffie die veel sneller klaar is. Hij wordt door velen verkozen omdat hij meteen klaar is, en wordt vaak gebruikt voor het ontbijt. Het voordeel? Geen limieten, u kunt een grote kop vullen, terwijl u met de meeste doseringen maar een kopje hebt.

Tot slot, voor de puristen, de koffie in bonen. Ze worden de meeste aroma's overgedragen aan uw drankje. Niet zo moeilijk om te bereiden, en bijna altijd geslaagd. Het volstaat de bonen te malen om de aroma's vrij te geven. Schaf een koffiezet met ingebouwde koffiemolen aan! Deze investeringen kost wel meer, maar u hebt dan wel de garantie van kwaliteitsvolle drankjes.

Goede machines voor goede drankjes

Niet elk warm drankje is compatibel met elke machine. Zo heeft de koffie in doseringen en andere capsules machines van een eigen merken. Buiten het probleem van de compatibiliteit, bieden al deze machines het voordeel gevarieerde drankjes te bieden. Met Krups Dolce Gusto Genio, bijvoorbeeld, kunt u talrijke drankjes bereiden, naast koffie (chocola en thee).

Onze machines met ingebouwde koffiemolen, waarvan eerder al sprake was, produceren drankjes van hoge kwaliteit, dankzij de aroma's van de vers gemalen koffiebonen.

Vergeet de toebehoren niet, zo belangrijk voor een goede degustatie

Voor de ontbijten met vele gasten, stellen we bekers en kopjes voor elke portemonneer voor, zodat niemand zonder zit. Bovendien, stellen we voor uw koffiepauze een ruim gamma van toebehoren ter beschikking (suiker, chocolade en koekjes), zodat deze zalige momenten nog mooier worden.

Recent bekeken producten

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..