Kassa en geld (14 Producten)

Sorteren op:
CT,1104
2800 laser
Geschenkruimte

Handelaars, hier vindt u de beste geldkistjes en detectors van valse documenten

Hanteert u contant geld en wenst u een gebruiksklare oplossing om het veilig te bewaren? Onze geldkistjes zijn de oplossing. Overigens, komen er elk jaar gevoelig veel valsemunters bij, en daarom is het voor elke handelaar van fundamenteel belang zich uit te rusten met apparaten voor de detectie van valse bankbiljetten of identiteitspapieren. Maar welk kistje en welke detector moeten we dan kiezen? Wat is de meest betrouwbare en efficiënte oplossing?

Ontdek een selectie van geldkistjes

Het gebruik van een geldkistje is een belangrijk en nuttig element, voor kleine handels of thuis, maar ook voor een boekhoudafdeling, bijvoorbeeld. Zo kunt u uw geld makkelijk bewaren, zonder het risico van verlies of diefstal. Onze verschillende modellen zijn uitgerust met een verwijderbaar muntvak, een veiligheidsslot en een verzonken handvat voor een makkelijk vervoer.

Het meest betrouwbare apparaat met elektronische detector van valse bankbiljetten

De elektronische detector van valse bankbiljetten is 100% betrouwbaar. Geen enkele valsemunter is er tot de dag van vandaag in geslaagd dit apparaat te omzeilen. De grote betrouwbaarheid zorgt er bijgevolg voor dat deze uitrusting onmisbaar is voor al wie bezorgd is om zijn geld. Met dit apparaat hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Vervolgens, is er de UV-lamp. Met dit voordelig en betrouwbaar apparaat kunt u niet alleen bankbiljetten controleren, maar ook sommige bankkaarten en identiteitspapieren.

Recent bekeken producten

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..