Frisdranken

Een aanbod van frisdranken om uw dorst te lessen

Het is altijd aangenaam een frisdrank te kunnen nemen wanneer dit nodig is. Water, soda's, siropen, vruchtensappen, bier of zelfs Champagne, wij bieden een grote keuze aan frisdranken voor uw werknemers, recepties en zakenlunches. Bij Bernard vindt u de meest gekende merken. Wij verkopen talrijke dranken van reuzen zoals The Coca-Cola Company, Orangina-Schweppes of Danone.

Plat of spuitwater beschikbaar op onze site

Plat of spuit, niemand kan zonder water. Bij Bernard.be vindt u een ruime keuze aan water uit alle uithoeken van het land en beschikbaar in meer formaten (van de fles van 33 cl tot die van 8 l). Onder al onze platte waters, stellen we de merken Cristalline, Evian, Nestlé Pure Life, Vittel en Volvic voor. Op onze site vindt u ook verschillende merken van spuitwater. Profiteer van onze talrijke waterfonteinen die werken op het net of met flessen. Deze fonteinen maken het mogelijk de temperatuur van het water te regelen, zodat u kunt genieten van een fris drankje of een drankje aan kamertemperatuur.

Onze zoete frisdranken

Ontdek onze vruchtensappen, soda's en siropen. Al deze drankjes zijn beschikbaar in blik of fles, om in te spelen op de verschillende situaties (zakenlunches, recepties). Geniet van onze talrijke verschillende vruchtensappen. Verder kunt u kiezen voor ons groot gamma soda's met cola of fruit. Wij stellen talrijke producten van het merk Coca-Cola of Orangina-Schweppes voor.

Onze alcoholdranken

Voor uw speciale gelegenheden en recepties, stellen we verschillende alcoholdranken zoals bier en Champagne voor. Onze bieren Heineken of 1664 zijn erkend en geapprecieerd. Onze catalogus bevat ook verschillende Champagnes. Overmatig alcoholgebruik schaadt de gezondheid. Met mater gebruiken.

Recent bekeken producten

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..