OK
Filter de resultaten (10 Producten)
Sorteren op:

Swiffer & co. : alles om droog te vegen!

 Meer info
SS,3201
Fisapac
2800 laser
Geschenkruimte

Trapezium bezem: de oplossing om droog of nat te vegen

Er bestaan verschillende accessoires en elementen om doeltreffend droog te vegen. De trapezium borstel maakt deel uit van de onmisbare borstels. We zouden niet weten hoe we hem kunnen vervangen. Het is een veelzijdig product dat samen met heel wat andere accessoires gebruikt kan worden. U kunt hem gemakkelijk met gaasdoeken of een microvezeldoekje gebruiken. Dankzij Bernard vindt u een ruime selectie producten waarmee u de oppervlaktes van uw bedrijf doeltreffend kunt reinigen.

Gaasdoek, mop, borstel... Vind hier alle nodige accessoires voor doeltreffend reinigen.

Onze selectie met verschillende gaasdoeken helpt u om stof gemakkelijk te verwijderen. Dit type product, geschikt voor gebruik in de medische of voedingsindustrie, maakt het mogelijk om verschillende oppervlaktes schoon te maken. Om kruisbesmetting te voorkomen, raden we u aan om per kamer een nieuw gaasdoekje te gebruiken. Bij ons kunt u terecht voor wegwerpdoekjes en herbruikbare gaasdoekjes die u gemakkelijk op uw trapezium borstel kunt bevestigen. De herbruikbare gaasdoekjes zijn wat duurder maar ze zorgen er wel voor dat u minder vervuilt. Bovendien bespaart u uiteindelijk wel geld omdat u er een lange tijd mee kunt doen. Om droog te vegen, raden we u het gebruik van een mop in microvezels aan. Dankzij zijn elektrostatische eigenschappen zal de franje gemakkelijk stof opvangen en een schone kamer achterlaten nadat u er geveegd hebt. Het voordeel van dit materiaal is dat u het ook kunt gebruiken om nat mee te vegen. Het enige wat u hiervoor moet doen, is uw microvezeldoek nat maken.

Het gebruik van een trapezium borstel voor uw bedrijf

Dit type mop moet gebruikt worden met een gaasdoekje of een franje van microvezel. Het is, dankzij zijn vorm, een polyvalent accessoire waarmee u verschillende oppervlaktes en relatief moeilijk toegankelijke plekken kunt schoonmaken. Met dit soort product hoeft u de microvezel alleen maar vast te maken aan het klittenbandsysteem. Het enige wat u nog moet doen is uw ruimtes reinigen nadat u de mop al dan niet nat gemaakt heeft. De producten bestaan daarnaast ook in verschillende lengtes, van 40 tot 90 cm. De grootste zijn geschikt voor het schoonmaken van grote oppervlaktes, terwijl de kleinste geschikt zijn voor kleinere kamers.

Recent bekeken producten

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..